Milojeviću potvrđeno - Trojica ne igraju u Lučanima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.03.2018.
10:33
Izvor: Sportske.net

Činilo se da će van stroja biti samo golman Milan Borjan i Vujadin Savić ali se situacija u međuvremenu zakomplikovala.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kadrovski problemi koje trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima pred gostovanje u Lučanima ipak neće biti tako mali kako se u prvi mah činilo.

Od ranije je poznato da Milan Borjan (suspenzija) i Vujadin Savić (povreda) neće biti u konkurenciji za tim za duel u Lučanima, a spisak je ove nedelje neočekivano proširen.

Stručni štab Crvene zvezde saznao je da Nenad Krstičić ipak neće biti spreman za gostovanje u Lučanima. Razlog je povreda koju je iskusni vezista zaradio na gostovanju u Šapcu.

Povremeni reprezentativac Srbije dobio je snažan udarac u stopalo i nije igrao drugo poluvreme prvenstvenog susreta sa Mačvom, a nakon meča "pohvalio" se na društvenim mrežama kako mu izgleda noga.

Nenad Krsticic stopalo

Nedugo zatim potvrđeno je da nema preloma i da oporavak neće trajati dugo ali Krstičić ni ove nedelje nije mogao da trenira punim intenzitetom i zbog toga neće moći da se stavi na raspolaganje treneru Milojeviću.

Pod znakom pitanja biće i nastup Mičela Donalda koji je pred reprezentativnu pauzu imao zdravstvenih problema ali se u međuvremenu vratio u trenažni proces.

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke