Milojeviću novi ugovor PO SVAKU CENU!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.04.2018.
12:52
Izvor: Sportske.net

Nije neophodno slušati puls navijača da bi se shvatilo da uprava Crvene zvezde po svaku cenu mora da zadrži Vladana Milojevića.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kako se takmičenje u Super ligi Srbije bliži kraju u Ljutice Bogdana je sve aktuelnija tema produžetka saradnje sa trenerom Vladanom Milojevićem.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde napravio je sjajan posao na klupi bivšeg šampiona Evrope i nema nikakve dileme oko toga da li bi mu trebalo ponuditi novi ugovor.

Čelnici Crvene zvezde odavno su konstatovali da je nastavak saradnje sa Milojevićem prioritet ali se o novom ugovoru, na zahtev samog trenera, neće razgovarati dok posao ne bude završen na terenu.

Kada se pogleda šta je sve Milojević uradio za manje od godinu dana u klubu, jasno je zašto će svaki navijač konstatovati da Zvezdan Terzić i njegovi saradnici po svaku cenu moraju da zadrže mladog stručnjaka.

U takmičarskom smislu Milojević je napravio najveći uspeh u poslednjih 20 godina jer je ekipu vodio do eliminacione faze Lige Evrope, a sve su prilike da će i titula biti vraćena na "Marakanu". Oni koji traže dlaku u jajetu mogu da se uhvate samo za to da je izgubljena šansa da se osvoji "dupla kruna", ali verujemo da je među navijačima Crvene zvezde malo takvih.

Druga stvar o kojoj se ne priča mnogo jesu finansijski dobici koje je Zvezda imala zahvaljujući dobrom radu stručnog štaba na čelu sa Vladanom Milojevićem. Samo od rezultata u Evropi, sponzora i zarade od ulaznica Zvezda je u ovoj sezoni zaradila blizu 10 miliona evra, a mnogo je značajnije to što je podignuta vrednost svakog igrača.

Dnevni list "Informer" preneo je izjavu svog izvora sa "Marakane" koji tvrdi da ukupna vrednost nekoliko najvažnijih pojedinaca trenutno iznosi oko 10 miliona evra!

Zbog svega rečenog nema nikakve dileme da Milojeviću treba dati ugovor koji će i finansijski izaći iz onoga što u Zvezdi trenutno mogu realno da ponude jer bi još jedna uspešna sezona donela višestruku zaradu koja bi doprinela daljoj konsolidaciji kluba.

Problem za crveno-bele predstavljaće i to što je Milojević dobrim radom skrenuo pažnju na sebe i što bi iz inostranstva mogla da stigne ponuda kakvu u ovom momentu u Zvezdi ne bi bili u stanju da pariraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 23.04.2018
15:22

Ne znam... to mi nekako lici na onu Toletovu fintu sa Anticem. Ova sezona ce se tesko ponoviti, sa Milojevicem ili bez njega, to treba imati u vidu. Svakako da je on najzasluzniji za istorijske uspjehe, ali valjda ima neko u Zvezdi, ko ce procijeniti sta je vaznije i moze li sei istrpiti i losija sezona sa takvim ugovorom.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 23.04.2018
14:51

Miloji ugovog po svaku cenu da odrzi dominaciju njenu.

avatar
Milan_89
Monday, 23.04.2018
13:02

Samo da ekipa takodje ostane na okupu setite se Grofove prve sezone i +40 bodova. Pa sledi prodaja Grujica, Ibanjeza i Kataia a zatim izgubljena titula

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 23.04.2018
14:07

U pravu si, ali je dosta toga i do trenera. Otisli i Boaci i Kanga i mi povecali razliku i dobili Partizan lagano.

avatar
NemanjaViidiic No1
Monday, 23.04.2018
15:41

E bas to,bravo

avatar
Al(a)din
Monday, 23.04.2018
12:54

Platu 3x vecu nego szo mu je sada ponuditi