Milojeviću nije bilo lako, nakon meča otkrio zašto je za njega utorak bio tužan dan

Autor: Beta Beta
sreda 25.07.2018.
00:11
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izrazio je večeras saučešće porodicama stradalih u požarima u okolini Atine i izrazio nadu da će se Grčka što pre oporaviti od katastrofe koje je zadesila.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

U požarima koji su zahvatili okolinu Atine stradalo je, po poslednjim informacijama, najmanje 74 ljudi.

"Tužan dan za mene zbog događaja u Grčkoj i hteo bih u svoje ime, igrača i stručnog štaba izrazim duboko saučešće porodicama nastradalih", rekao je Milojević novinarima posle utakmice protiv Suduve.

Večerašnja utakmica između Zvezde i Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona počela je minutom ćutanja.

"Zvezda je pokazala veliki gest i hvala celoj zvezdaškoj javnosti. Pokazali smo koliki smo ljudi... Nadam se da će Grčka izaći iz svih problema. Ozbiljna je katastrofa, nadam se da će sve što pre oporaviti od svega toga", rekao je Milojević.

Trener Crvene zvezde nastupao je tokom igračke karijere za nekoliko grčkih klubova, među kojima je i Panatinaikos, a prošle godine je stigao u Zvezdu nakon godinu dana provedenih na klupi Panioniosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
08:49

Od poslednjih 20 vesti koje ste objavili, cak 15 je posveceno ovoj utakmici.

avatar
MOE28
Wednesday, 25.07.2018
00:52

Da li ste vi realni sa ovim naslovima.. Pomisli covek da je nesto licne prirode a ne katastrofa u Grckoj. Pa svima je jasno da ce mu biti zao zbog svega kao i svakom normalnom coveku ali ne pravite vest sa takvim naslovom jer verujem da ja necu biti jedini koji ce pomisliti isto...