Milojeviću je euforija okej, ali zabranjeno je da se priča o bilo čemu osim o Radniku

Autor: Pavle Knežević
petak 14.09.2018.
12:25
Izvor: Sportske.net

Zvezdin trener ne odstupa od svoje filozofije.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević naglasio je danas da je prvenstvo Srbije prioritet za njegov tim. Euforiju razume, ali igračima ne dozovoljava da razmišljaju i pričaju ni o čemu drugom osim o sutrašnjoj utakmici sa Radnikom iz Surdulice.

"Nama je jako bitno prvenstvo i ono nam je prioritet, to moji igrači dobro znaju. Pričali smo o tome, skrenuću im pažnju. Očekujem da radimo samo ono što smo radili do sad. Sama euforija je i okej, to nije problem, jer živimo u tom ritmu, ali tražiću od njih i tražio sam - nema priče o Napoliju i Ligi šampiona.

Oni jako dobro znaju da je prvi naredni protivnik najbitniji, tako da u ovom trenutku razmišljamo samo o Radniku, jer nam je šampionat apsolutni prioritet, tako da ne vidim nijedan razlog za kalkulacije. Da razmišljamo drugačije, ne bi bilo dobro
", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda je lider Super lige, a ovo joj je prvi meč posle reprezentativne pauze.

"Iskoristili smo je na najbolji mogući način i ona nam je prijala zbog zgusnustog rasporeda, bez obzira što je dosta naših igrača igralo za svoje reprezentacije. Posebno me raduje da nismo imali zdravstvenih problema posle njihovog povratka", rekao je Milojević.

Radnik nema pobedu već četiri utakmice, a u poslednje tri nije postigao gol. To ne menja ništa u Milojevićevom odnosu prema ekipi.

"Radnik ima jako dobar roster, na početku su napravili par dobrih rezultata i mesto na tabeli ne pokazuje njihovu jačinu, ali je spoj mladosti i iskustva. Vidi se da imaju svoj plan...veliki respekt i prema Radniku i ekipi iz Surdulice.

Trenirali smo dobro, videću na koje igrače i za koji tim ću se odlučiti. Očekujem dobru utakmicu, dobru predstavu, pozivam i igrače da nas podrže. U svakom slučaju očekuje nas dobra predstava
", rekao je Milojević.

Zvezdaška i fudbalska javnost, međutim, već razmišlja o utakmici protiv Napolija, koliko ćete kombinovati sastav ili razmišljate o utakmici u utorak?

"Jedna utakmica nema dodirnih tačaka sa drugom. Ja sam fokusiran na sutrašnju utakmicu i samo o njoj razmišljam. Sastav pravim za sutrašnju utakmicu", kratko kaže trener.

On je kazao da se Marin, Boaći i Čaušić dobro spremaju i da će biti u konkurenciji za sutrašnji sastav.

Novinari su ga pitali i zašto Nemanja Milić nije registrovan za Ligu šampiona, što je iznenadilo jedan deo fudbalske javnosti.

"Ja računam na sve igrače, a kao što znate, ne volim da pričam o pojedincima. Ja da mogu da stavim i više igrača da igraju, uradio bih to, svi zaslužuju. Morao sam za Nemanju Milića da odlučim tako i to nema veze sa tim da li računam na njega. Naravno da računam ne samo na njega nego i na ostale igrače", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 14.09.2018
13:26

Pobeđujete Napoli sa 2:0. Stavio sam vas na tiket, 800 evrića bato nije mala suma zato dajte maksimum i donesite mi lovu. Napoli je krš od ekipe, sutra gube od Fiorentine!

avatar
Südkurve München
Friday, 14.09.2018
12:50

Miloje munjo nebeska

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 14.09.2018
12:49

Tako je Miloje svim snagama na titulu da i sledece godine mozemo predstavljati srpski fudbal u Ligi Sampiona.

avatar
Südkurve München
Friday, 14.09.2018
16:51

Ili bolje receno, svim snagama u ls, da bi omogucili i Partizanu da sa Zvezdom igra LS.