Milojevićeve poruke: ''Partizan igra dobro, zašto da Totenhem bude bitniji od Proletera...''

Autor: Darko Mitrović
petak 01.11.2019.
14:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nema opuštanja kod Zvezdinog trenera.

Beta/Tess Derry/PA via AP
Beta/Tess Derry/PA via AP

Povezane vesti

Iako je tek prvi dan novembra, Crvena zvezda već sada ima ogromnu prednost u odnosu na Partizan, koja od srede iznosi čak 10 bodova razlike.

Ipak, šef struke crveno-belih Vladan Milojević ne želi da dozvoli da to na bilo koji način opusti njegove igrače.

S tim u vezi, pohvalio je i najveće Zvezdine rivale.

''Videćemo, ne treba ulaziti u euforiju. Čukarički igra sjajno, imaju dobre rezultate i sistem koji grade godinama i to im se pozitivno vraća.

Tu je i Partizan koji igra dobro, ali i Radnički i Vojvodina koji su takođe neugodni.

Ne treba zaboraviti ni TSC, jer se radi o sjajnoj ekipi. Mi smo u utakmici s njima oborili rekord po broju pretrčanih kilometara i to dovoljno govori o ekipi iz Bačke Topole.

Izašli su da se nadigravaju sa nama i mislim da je bila kvalitetna utakmica'', poručio je Milojević, a prenosi klupski sajt.

Zvezda sutra (16h) gostuje u Novom Sadu, gde će odmeriti snage sa domaćim Proleterom, a četiri dana kasnije je meč sa Totenhemom u Ligi šampiona.

''Nama je prva sledeća utakmica najbitnija. Ako si profesionalac, onda znaš koji su ti prioriteti. Ne vidim zbog čega je Totenhem bitniji od Proletera. Za mene je titula prioritet, a utakmice u Ligi šampiona su satisfakcija za naš dobar rad.

Umorni smo, ali to je sport, videću danas na treningu na koga mogu da računam, jer i sa zdravstvenim biltenom imamo određenih problema.

Pokušavam da uspostavim sistem u kom će svaki igrač znati šta treba da radi. Imamo veliki fond igrača i mogu da kombinujem tako da se to ne oseti na rezultat. Igračima treba kontinuitet da bi ušli u takmičarsku formu i to je ono čemu svaki trener teži.

Vodim se filozofijom da je najbolji igrač onaj koji je zdrav. Imamo i problem sa strancima, ali oni to razumeju. Kad neko bude van protokola ne znači da je nešto loše uradio, jednostavno postoji to ograničenje i moramo da uspostavimo balans'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 01.11.2019
15:56

Gospodski, odnosno Zvezdaski.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 01.11.2019
15:42

Tako je Miloje nas primarni cilj je prvenstvo majke Serbije, a u Evropi kako bude neka bude, ali prolece u Evropi je za ljude.

avatar
deki trbic
Friday, 01.11.2019
15:25

Pa i to sto kazes u LS necete nista uraditi...a u nasoj namestenoj ligi ahahahha 😂😂😂

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 01.11.2019
16:17

Mi smo vec uradili u Ligi Sampiona dva puta nesto sto vi niste nikad, ali samo nastavi da trolujes na svakoj vesti o Zvezdi jer mnogo si nam talican.

avatar
deki trbic
Friday, 01.11.2019
21:33

Daj druze nemoj da pises gluposti...sta sts vi to uradili?nista, namestena nasa liga itd

avatar
Consigliere 1927
Friday, 01.11.2019
19:01

Sto nas ne kazne kad je namestena? Koliko ja znam prosle godine je bio namesten mec Partizan Vranje, pa je samo Vranje bilo kaznjeno, kakav slucajan splet nelogicnosti 😂