Milojevićeva poruka iz Pazove: ''Jednog dana na našoj svetoj zemlji''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
17:29
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Zadovoljan je svime, osim mestom odigravanja utakmice...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Poslednji učesnik osmine finala Kupa Srbije je ekipa Crvene zvezde, koja je danas sa 8:0 savladala ekipu Trepče na terenu SC FSS u Staroj Pazovi.

Meč je obeležio Veljko Simić sa četiri postignuta gola, a navijače Crvene zvezde raduje i što su golove postigli Van la Para i Tomane, uz nadu da će im to podići samopouzdanje pred nove evropske izazove.

Trener Vladan Milojević je posle meča u izjavi za TV Arena Sport izrazio zadovoljstvo onim što je danas video.

Jedino za čime žali je što utakmica nije mogla da se odigra u Kosovskoj Mitrovici, ali je izrazio uverenje da će se uskoro i to dogoditi.

''Zadovoljan sam, čestitam mojim igračima. Tražio sam da imamo dobar pristup, jer tako se ponašaju profesionalci, ne interesuje te ko je protivnik. Čestitam i igračima Trepče, svideli su mi se. Drago mi je što smo igrali protiv njih.

Više bih voleo da smo igrali dole, među našim sugrađanima, ali se nadam da ćemo jednog dana da se susretnemo na našoj svetoj srpskoj zemlji'', istakao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zakarije Suraka
Thursday, 10.10.2019
17:39

A ovi sto su ovde gledali nisu tvoji sugradjani,nego šta? Gradjani drugog reda?Mesto da kazes otkud u kupu Srbije klub iz druge drzave i ti se uvlacis politicarima.