Milojevićev spisak otkriva - Trojica u startu "precrtana"!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.01.2019.
10:14
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas na Kipar, na prvi deo priprema za nastavak sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda će na Kipru, u mestu Pafosu, boraviti do 23. januara, a trener Vladan Milojević je na put poveo 32 igrača.

Na Kipar su otputovali:

Golmani - Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordi;

Odbrana - Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić;

Vezni red - Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Miloš Vulić, Erik Jirka, Džonatan Kafu;

Napadači - Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Na spisku nema igrača koji su već ozvaničili transfere u inostranstvo (Nenad Krstičić, Nemanja Milić i Miloš Degenek), ali ni pojedinaca o čijem se odlasku spekuliše a to su Rašid Sumaila, Ivan Ilić i Nikola Stojiljković.

Sumaila i Stojiljković trebalo bi da okončaju pozajmice, dok će Ivan Ilić uz dozvolu Mančester sitija biti poslat na šestomesečnu pozajmicu Zemunu.

Ekipa Zvezde će po povratku s Kipra tri dana provesti u Beogradu pre nego što 26. januara otputuje na drugi deo priprema u Antaliju.

Crveno-beli će u Antaliji boraviti do 9. februara gde će imati i pet zakazanih provera uoči početka prolećnog dela sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 14.01.2019
20:08

Mislim,trebali su dovesti onog Vukanovića.Znam kolika je gužva za njegovo mesto,ali je dobar igrač.Nebi bio skup a Zvezda bi na kraju dobro prošla s njim.Valjda vođe kluba znaju bolje.

avatar
Gotivaaa
Monday, 14.01.2019
19:57

Kadar treba posle kipra da se potanji! Za sve bi to bilo dobro oni koji nemaju sansu (u momentu) da ih salju na pozajmice.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 14.01.2019
12:22

Samo cvrsto Zvezdo.

avatar
MarkoSi
Monday, 14.01.2019
11:27

3 štopera, 2 desna i 3 leva beka!?

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 14.01.2019
13:45

Kazi sta je problem?