Milojevićev rezime priprema, uz poruku: ''Dosta o Kangi!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.02.2018.
10:54
Izvor: Beta

Crvena zvezda je završila pripreme u Antaliji, šef struke sumira urađeno pet dana pred duel sa CSKA na Marakani.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veruje u ekipu i da misli da će njegovi fudbaleri biti spremni za nastavak sezone i da više ne treba da se govori o odlasku Gelora Kange iz kluba.

"Koga nema, bez njega se mora i može. Imamo igrače koji su vredni, verujem u celu ekipu. Daćemo sve od sebe i mislim da ćemo biti spremni za nastavak prvenstva. Radim sa igračima koje imam i mislim da imamo kvalitet da nastavimo tamo gde smo stali",
rekao je Milojević u razgovorima sa novinarima u Antaliji.

Zvezda je završila pripreme u Turskoj i u utorak će početi drugi deo sezone, utakmicom sa CSKA u Ligi Evropa.

Crveno-bele je napustio Gelor Kanga koji je prešao u Spartu iz Praga, dok su dovedeni El Fardu Ben i Stefan Hajdin. Odlazak Kange nije nadomešten dolaskom novog igrača na poziciji plejmejkera.

"Kanga je izuzetno dobar igrač, doprineo je Zvezdi i ta stranica treba da se zatvori. Ne treba svaki drugi dan pričati o njemu. On više nije naš igrač. Želimo mu sve najbolje i puno sreće. To je trebalo da se desi", kazao je Milojević.

Po njegovim rečima, sportski direktor Mitar Mrkela i generalni direktor Zvezdan Terzić "pokušavaju da urade sve što je do njih" da se Zvezda pojača.

"Ben može da nam pomogne, a Hajdin je naše dete koje je pružalo dobre partije. Očekujem više i od mlađih igrača koji će da porastu još više. Imamo dubinu u omladinskoj školi, što me posebno raduje",
rekao je on.

Milojević je naveo da je zadovoljan urađenim tokom priprema.

"Izuzetno sam srećan što sam trener ovakvim momcima. Sada nam ostaje samo da se osvežimo, jer nam svežina nedostaje, za utakmicu koja nas čeka u utorak", kazao je trener crveno-belih.

On je rekao da očekuje da do utakmice sa CSKA ne bude problema.

"Pripremni je period, konstantno smo imali po dva treninga dnevno, koji nisu bili laki. Imaćemo više od 20 utakmica u tri meseca i moraćemo da budemo apsolutno fizički dominantni i spremni da bismo mogli da pružimo ono što treba",
rekao je Milojević.

Vladan Milojević je istakao da je ekipa vredno radila i da će dati sve od sebe kao i do sad, uz maksimalan trud, što je jedino što može da obeća.Crvena zvezda će u utorak od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekati CSKA u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 08.02.2018
16:19

Poraz koji je odsao u najboljem trenutku.

avatar
Brajkoo
Thursday, 08.02.2018
14:36

Ali cinjenica je da bez Kange nema kreativnosti, ideje...sve se svodi na borbenost(za svaku pohvalu) i eventualno neki centarsut sa krila, ovo ostalo je tanko

avatar
Milos90
Thursday, 08.02.2018
20:44

Bolje i tako nego da vecinu kontri zavrsavamo na polovini gde kanga stane sa loptom

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 08.02.2018
12:34

Zvezda je ove sezone napravila iskorak iskljucivo zahvaljujuci treneru koji je uradio 2 najbitnije stvari koje su trebale da se urade,a to je da je doveo vecinom prave Zvezdase,a druga stvar je sto im je nabacio neverovatnu kondiciju i sada iako Zvezda nema ne znam ni ja kakav kvalitet(jer sigurno nismo bolji od tipa Bazela) ima igrace koji zalaganjem i upornoscu mogu da prikriju svoje neke nedostatke i na tome mu svaka cast!