Milojevića nije iznenadio Javor

Autor: Beta Beta
petak 18.09.2015.
15:03
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog nije iznenađen dobrim rezultatima Javora na startu nove sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vladan Milojević rekao je danas da rezultati Javora u ovoj sezoni nisu inenađujući i dodao da njegova ekipa u predstojeći meč protiv Ivanjičana ulazi sa željom da se dokaže.

"Idemo u goste protivniku koji je za mnoge najprijatnije iznenađenje prvenstva, ali ko malo bolje prati šta se dešava u fudbalskoj Srbiji, pre bih rekao da je plod svega toga organizovan i sistematski rad koji Javor ima nekoliko godina. Uz sav respekt prema Javoru kao klubu i kao ekipi, spremni smo za meč i želimo da se prikažemo u najboljem mogućem izdanju", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Javor će sutra od 19.00 dočekati Čukarički u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

"Mi ćemo pokušati da još više podignemo nivo igre u odnosu na prethodni susret koji je bio protiv Radnika. Više puta sam već naglašavao da imamo mnogo prostora za napredak kad se priča o formi. Verujem da će biti kvalitetan meč. Igrači su spremni i raspoloženi", rekao je Milojević.

On je rekao da se u ekipu posle povrede vraća kapiten Igor Matić, a da u konkurenciji za tim neće biti Obeng Regan i Lukas Pjasentin. 

Fudbaler Branislav Janković rekao je da ne poznaje mnogo ekipu Javora.

"Ne znam mnogo o ekipi Javora. Gledao sam samo jedan njihov meč, i to protiv Voždovca. Mogu reći da je to jedna čvrsta, jaka i organizovana ekipa, nisu slučajno na drugom mestu. Mi idemo tamo ne da bismo se branili, već da igramo otvoreno. Kao i na svakom drugom meču, učinićemo sve da osvojimo tri boda"
, rekao je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke