Milojevića ne zanima što sad ima devet bodova prednosti

Autor: Pavle Knežević
nedelja 10.12.2017.
18:59
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde i dalje brine samo o svojoj ekipi. Govorio je i o željama za žreb, debiju Joveljića i asistenciji Pešića.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Vladan Milojević je zadovoljan pobedom nad Borcem, debijem Dejana Joveljiča, nesebičnošću svojih igrača. Ne zanima ga što sad ima devet bodova prednosti.

"Imam igrače na koje mogu da računam još od početka prvenstva, svako je ispunio svoj deo zadatka. Rekao sam i pre da mi se Borac sviđa kao ekipa, jer bez obzira na probleme stalno želi da igra, što je danas pokazala. Nije igrala bunker, već je probala da igra visoko do samog kraja. Poželeo bih Igoru Spasiću da nastavi sa ovako dobrim radom. Okrećemo se u poslednjoj utakmici u prvenstvu", rekao je Milojević.

Zvezda je pobedila 3:0, Partizan izgubio od Napretka 2:1, tako da crveno-beli pred "večiti" derbi imaju devet bodova prednosti u odnosu na crno-bele.

"Rekao sam i kad smo imali i tri boda i bod - ne osvrćem se na to. Mene zanima moja ekipa, samo mi je ona bitna, da igramo kako želim da igramo. Posle utakmice sa Partizanom ćemo podvući crtu", rekao je Milojević.

Joveljić je danas konačno debitovao u prvom timu.

"Prva utakmica, nije lako izaći i debitovati. Treba ga relaksirati, opustiti, da uživa u igri. Samim činom njegovog ulaska sam presrećan kao trener. Ovo će mu značiti za ceo život. Svi smo očekivali kada će da debituje. Želim mu mnogo uspeha, lepa karijera je ispred njega, sada mu samo ostaje da radi i da se trudi", rekao je Milojević.

Prvi strelac lige Aleksandar Pešić ponovo je danas pokazao nesebičnost, kada je predriblao čuvara i mogao da završi akciju, ali je asistirao mladom Luki Adžiću.

"Fenomenalan potez. To je potez velikih igrača i velikih ljudi. Rekao sam i ranije da sam ponosan na njihovo zajedništvo", kazao je trener.

Sutra je žreb za Ligu Evrope, koga biste voleli za protivnika?

"Nemam želju. Sad kad smo došli u ovu fazu, mogu da se malo našalim...Mada znam da će mediji da ovo prokomentarišu kao narcisoidnost, ali neka se sada drugi malo plaše da ne izvuku nas", rekao je Vladan Milojević.

Trener Borca Igor Spasić čestitao je Zvezdi na rezultatima u zemlji i Evropi ove sezone, a onda je ocenio da njegov tim nije bio dovoljno dobar da ugrozi Zvezdu.

"Borac je večeras odigrao slabu utakmicu, ali ima i mnogo problema. Teško sam sastavio tim bez ključnih igrača, tako da je ovo bilo preslabo za dobro organizovanu Zvezdu. U ovom trenutku izgledaju neuporedivo, neuporedivo bolje od nas. Čeka nas poslednje kolo i Mladost, nadam se da ćemo biti u punom kapacitetu i da ćemo moći da im se suprotstavimo", rekao je Spasić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi G00000L
Sunday, 10.12.2017
22:30

Milojeviceva izjava Doktorska, Gospodska i Zvezdaska. Neka se drugi plase nas.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 10.12.2017
21:49

Koliko je partizan los ove sezone ne zasluzuje ni drugo mesto al ajd...+ 20 bi bilo realnije.