Milojević znao da će biti teško posle Evrope, pamti tri boda

Autor: Pavle Knežević
nedelja 26.11.2017.
17:26
Izvor: Sportske.net

Milojević priznaje da je tim mnogo grešio u prvom poluvremenu, ali kaže da je važno da je tim pobedio.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Vladan Milojević je priznao da Crvena zvezda nije delovala kako treba u prvom poluvremenu utakmice sa Čukaričkim, ali je rekao da je najvažnije da je tim osvojio tri boda.

"Jako težak teren posle našeg puta. Negde sam to i očekivao i ne mislim samo na emotivno pražnjenje nego i fizički nismo bili kako treba. Znali smo da igramo protiv agresivnog i fizički jakog protivnika, kao i uvek. Probali smo nešto da napravimo u tom sistemu. Videlo se od početka, mnogo smo grešili, mnogo nervoze.

Zato je Čukarički stvarao šanse u prvom poluvremenu. Imali smo i mi par šansi, ali nisu bile izgledne. U drugom poluvremenu smo promenili, napravili malo rokada. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji. Završena je utakmica za mene i danas što mi je najviše ostalo su tri boda
", rekao je Milojević.

Zvezda je pobedila posle preokreta 2:1 i tako zadržala bodovnu prednost na vrhu tabele. Novinare je zanimalo koliko bi crveno-belima značilo da ima više ovako jakih utakmica.

"Treba da bude dosta jačih utakmica, ali ovde pričamo o Čukaričkom, koja je jedna od top četiri ekipe već dugo godina. Ona igra otvorenog garda, da li kod kuće ili na strani. Svima nam trebaju jake utakmice jer tako rastete kao ekipa i kao igrači lično. Daće bog, biće još ovakvih utakmica", rekao je Milojević.

Nenad Lalatović se manje-više složio sa svojim kolegom.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Kad se pogleda prvo i drugo poluvreme - u prvom smo mi bolji. Imala je Zvezda neke šanse u prvom, ali i mi nismo još neke iskoristili. U drugom se Zvezda vratili na svoju formaciju sa četiri pozadi i uspela da preokrene rezultat i ja joj čestitam", rekao je Lalatović.

Da li ste zadovoljni igrom uprkos porazu?

"Zadovoljan sam prvim poluvremenom, prezadovoljan. U drugom smo igrali koliko smo mogli", rekao je Lalatović.

Je l' tu mislite na suđenje?

"Ne, mislim na Zvezdu, ona je kontrolisala utakmicu u drugom delu", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Sunday, 26.11.2017
22:30

Čuka je igrala dobro ali samo se bodovi pisu

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 26.11.2017
19:24

Gospodske izjave dva najbolja trenera u Super Ligi.