Milojević: ''Zemun preči od Arsenala!''

Autor: Beta Beta
petak 27.10.2017.
14:01
Izvor: Beta

Fudbaleri Zvezde u nedelju gostuju Zemunu u utakmici 15. kola Super lige Srbije, četiri dana pre meča u Londonu protiv Arsenala.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je njegovoj ekipi predstojeća utakmica protiv Zemuna u Super ligi Srbije važnija od meča protiv Arsenala naredne sedmice u Ligi Evropa.

"Gostujemo ekipi koja je u sredu pokazala (protiv Partizana) da je reč o jednoj organizovanoj ekipi, ekipi koja zna šta hoće u svakom trenutku. Zemun je ekipa koja zaslužuje da bude u Super ligi i drago mi je što su se vratili", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić". 

Crveno-beli su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 37 bodova, dok je Zemun na 12. poziciji sa 14.

"Zemun je kompaktna ekipa, igra dosta disciplinovano i ima dosta dobrih igrača... Ne bih ja sad tu nikog izdvajao posebno. Mislim da je Zemun trebalo da ima mnogo više bodova nego što trenutno ima", rekao je Milojević.

Trener Zvezde je naveo da će sutra posle treninga biti poznato kakva je kadrovska situacija i na koje igrače će moći da računa za meč protiv Zemuna.

Zvezdu naredne nedelje očekuje duel protiv Arsenala u Ligi Evropa, ali, kako je naveo Milojević, niko u klubu ne razmišlja o tom meču.

"Mi o Arsenalu, verujte mi, ne razmišljamo u ovom trenutku. Nama je prioritet prvenstvo, dosta puta smo to pominjali i igrači su toga svesni. U ovom trenutku nam je Zemun preči od Arsenala", rekao je Milojević.

Milojević je naveo da njegovi igrači jesu umorni, ali da to nije problem već samo "činjenično stanje" i da se niko nikad nije žalio zbog toga.

"Ja to ne moram ni da kažem, to je evidentno, ali je to i normalno. Nijednog trenutka nismo rekli da ćemo da batalimo fudbal, to je činjenično stanje. Morate da shvatite da imamo igrače koji nisu prošli pripremni period, ali i onih koji nisu imali takmičarske utakmice prošle godine. Nijednog trenutka se nismo žalili. Kad je teško onda se treba pokazati, to sam rekao i igračima", rekao je Milojević.

Utakmica između Zvezde i Zemuna igra se u nedelju od 13.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 27.10.2017
14:17

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.