Milojević zadovoljan, jedna stvar ga posebno raduje

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2018.
18:11
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde nije imao zamerki na izdanje svojih izabranika u Subotici.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Za razliku od nedeljne utakmice sa Voždovcem i onoga što je rekao posle trijumfa nad "Zmajevima", trener Crvene zvezde Vladan Milojević večeras nije pokazivao znake nezadovoljstva.

"Zadovoljan sam, dosta dobro je to funkcionisalo, onako kako smo zamislili da odigramo", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je u okviru 19. kola savladala Spartak kao gost rezultatom 3:1 i tako zabeležila sedamnaestu pobedu u prvenstvu.

"Imali smo i kadrovskih problema, videli ste danas Žuleta Stojkovića na štoperu. Jeste mu prva utakmica bila ali to je igrao i na pripremama i morali smo da rotiramo. Raduje me što su igrači koji dolaze iz povreda u sve boljoj formi. Sve u svemu - okej", dodao je Milojević.

Utakmica je odigrana u lepom fudbalskom ambijentu i na novom terenu koji je delovao fantastično na oko, a izgleda da je i igračima bilo prijatno da igraju na njemu.

"Dobro smo igrali, čestitam svojim igračima na pobedi i čestitam igračima Spartaka na pruženoj partiji. Ambijent je bio fenomenalan, teren takav da može da se vidi igra i dosta kombinacija, to je nešto što je pozitivno", zaključio je Milojević.

Trener Crvene zvezde nije rekao ništa o povredi Milana Borjana pošto mu od strane voditeljke nije ni bilo postavljeno pitanje o temi koja je zanimala sve navijače posle meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.12.2018
19:19

Zadovoljstvo se siri na sve strane Zvezda sa pobedama da ne stane.