Milojević zabranio gledanje u tabelu i otkrio najveću brigu pred gostovanje na "Karađorđu"

Autor: Beta Beta
petak 02.11.2018.
14:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ne sme da se opusti, iako na tabeli Super lige Srbije ima devet bodova prednosti, kao i da se nada velikoj podršci navijača protiv Proletera u Novom Sadu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova gostuju najprijatnijem iznenađenju u Super ligi, ekipi Proletera iz Novog Sada.

"Trudimo se da budemo najbolji i svaku utakmicu odigramo dobro. Prvenstvo je dugo, zato nema opuštanja. Niko ništa nije osvojio u oktobru, novembru ili decembru. Dobro je što ima dosta kvalitetnih timova koji pretenduju na mesto u plej-ofu, pored Radničkog i Partizana tu su Mladost, Čukarički, Napredak... Prvenstvo je zanimljivo i ne razmišljamo o bodovnoj razlici", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Aktuelni šampion posle 14 odigranih utakmica ima devet bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša, a čak trinaest u odnosu na "večitog" rivala.

"Računanje prednosti može samo da nam donese štetu, gledamo isključivo da se uvek prikažemo najbolje na terenu. Šampionska borba nije gotova, pregršt bodova je u opticaju, predstoji i podela pred plej-of... Gledanje tabele je na neki način zabranjena tema kod nas", dodao je on.

Šampionu Srbije ovo će biti treći duel između dva susreta sa Liverpulom, koji će potom ugostiti u utorak, 6. novembra, u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Sigurno da nas čeka teška utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme ima jako dobre rezultate i igra baš dobar fudbal, i kod kuće i u gostima. Sigurno da je Proleter hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub. Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena koji nije baš najbolji", rekao je Milojević.

Trener Zvezde imao je i poruku za navijače pred gostovanje u Novom Sadu, uz osvrt na zdravstveni bilten.

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, jer to ovi momci stvarno zaslužuju. Što se tiče igračkog kadra, Ričmond Boaći sigurno neće igrati, a ostali su se vratili u stroj. (Marko) Marin je odigrao 90 minuta protiv Bačke, kao i Rodić posle povrede pete. Sada nemamo većih problema, malo nas muče virusi, videćemo još kakva je situacija sa Babićem koji je bio bolestan i čekam dozvolu lekara da li će biti na raspolaganju", rekao je Milojević.

On nije želeo da priča o Liverpulu, iako je svestan da ta utakmica privlači znatno više pažnje.

Super liga 15. kolo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 02.11.2018
17:06

Proleter je opasna ekipa, namucice nas ja sam ubedjen u to, cak mozemo i lako da kiksnemo jer je verovatno igracima vec Liverpul u glavi posle ove bodovne razlike na tabeli.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 02.11.2018
16:47

Mi ne gledamo tabelu jer tabela nama nista ne znaci jer svima je jasno da smo u Super Ligi najjaci.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 02.11.2018
15:29

Teren je uzasan u Novom Sadu sto moze biti problem u svakom smislu,samo da se neko ne povredi,a ostalo nije problem,kako bude!