Milojević zaboravio London, razmišlja samo o Nišu

Autor: Pavle Knežević
subota 04.11.2017.
13:56
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde neće da priča o utakmici u Londonu. Raduje se igranju protiv "istorijskog" kluba kao što je Radnički.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Teško evropsko gostovanje, pa teško gostovanje u Super ligi za Crvenu zvezdu. Posle meča sa Arsenalom u Londonu sledi Radnički u Nišu, što je protivnik koga Vladan Milojević mnogo ceni.

"Idemo u fudbalski grad, znamo šta Radnički znači za Niš. Uvek kad igramo protiv istorijskih klubova, kao što je Radnički, ja kažem da jako poštujem njihovu svetlu istoriju. Radnički znači više od kluba za navijače. Radnički je pokazao da je ambiciozan klub sa ambicioznim rukovodstvom.

Izuzetno, izuzetno teška utakmica. Imaju baš respektabilnu ekipu, jedan od glavnih favorita da izađe u Evropu. Očekujemo da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da nam navijači pomognu sad kad nam je najpotrebnije
", rekao je Milojević novinarima na stadionu.

Posle gostovanja u Kelnu, Zvezda je igrala u Kruševcu i tu je pretrpela prvi poraz u šampionatu. Posle prve utakmice sa Arsenalom i spetkakla u Beogradu, crveno-beli su se mučili protiv Mladosti. Koliko će sada biti teško pripremiti ekipu za Super ligu posle gostovanja u kolevci fudbala.

"Mislim da smo malo iskusniji nego za prošli put i mislim da igrači ne bi trebalo da ponavljaju greške od prošlog puta. Mada, nismo mi pravili neke greške ni prošli put. To je tako, igrači moraju da budu svesni da nemamo mnogo vremena za odmor.

Moraju da imaju automotivaciju da dignu sebe. Ne bih se vraćao na te faktore koji postoje. Mislim da će da bude sve okej što se tiče svega toga", rekao je Milojević.

Koliko igračima mogu da znače lepe reči Arsena Vengera posle utakmice u Londonu.

"Sigurno da im je drago. Sa druge strane, uvek takve reči hvale su vam obaveza više. Mislim da su pokazali da mogu, da vrede i mislim da to može da se nadogradi vrednim radom. Prija, ali je jako velika obaveza kad čujete takve reči od jednog tako eminentnog stručnjaka", rekao je Milojević.

Iako trener Zvezde od dolaska nije želeo da govori o prošlim utakmicama, novinari su ponovo pokušali da ga "prevare". Ovog puta pitanjem da li sada oseća veće zadovoljstvo zbog remija ili razočarenje što je izostala pobeda, ali on se nije dao "upecati".

"Ja sam tu utakmicu zaboravio, razmišljam samo o Nišu", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke