Milojević: "Veliko iskustvo, možda smo bili malo bliže pobedi"

Autor: Pavle Knežević
petak 15.09.2017.
00:16
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde kaže da je najveća vrednost večerašnjeg meča iskustvo za ekipu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa možda malo više zaslužila pobedu nad BATE-om večeras, ali da je zadovoljan što je njegova ekipa stekla novo evropsko iskustvo.

"Oba tima su imala svoje šanse. Sad, da kažemo da smo možda, možda mi za nijansu trebalo da dobijemo utakmicu. Igrati ovakve utakmice je stvarno specifično, rekao sam igračima da treba da postignemo i drugi gol i da utakmicu privedemo kraju. Bilo kakva greška može da kazni", rekao je Milojević novinarima posle meča.

Zvezda i BATE odigrali su 1:1 večeras u Beogradu, u prvom kolu Lige Evrope.

"To je iskusna ekipa, imaju svoj plan. Bila je dugo učesnik Lige šampiona i Lige Evrope. Znali smo da će da promene sistem u drugom poluvremenu. Ostaje žal, ali na kraju krajeva, da kažemo da je rezultat podeljen na ravne časti", rekao je trener Zvezde.

On je priznao da je tim imao problema u prvih 20 minuta i da nije ličio na sebe.

"Radili su stvari koje ne volim. Oni to znaju, radićemo na tome i to ćemo promeniti. Posle toga smo se konsolidovali i mislim da smo se trudili, dali smo sve od sebe.
Ne bih rekao da je to zbog treme. Radili smo neke stvari koje ne treba da radimo, koje ne treniramo...Imali smo problem gubljenja pozicija po gubljenju lopte. Kad tako nešto uradite, onda uđete u nervozu i uđete u nestabilnost, koja se pokazivala u većem delu utakmice.

Idemo dalje, ima još pet utakmica. Okrećemo se narednim mečevima
", objasnio je Milojević.

Trener je kazao da ga najviše raduje što su i klub i ekipa stekli novo iskustvo.

"U ovakvim utakmicama nema praznog hoda, ovde sve pršti tokom 90 minuta. Drago mi je što su moji igrači imali ovo iskustvo, jer ritam iz evropskih utakmica je nešto što treba da imamo u svakoj utakmici. Ovo je veliko iskustvo i za klub, jer je Zvezda posle dugo vremena u Evropi. Ovo znači svim strukturama kluba.

A mi kao mi – nećemo na terenu nikoga da respektujemo. Izaći ćemo, daćemo sve od sebe. Videćemo da li će to biti dovoljno. Mi radimo i treniramo i napredujemo. Zvezdi je po istoriji i navijačima i svemu mesto u Evropi", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 15.09.2017
11:47

Bravo Miloje ti si preporodio Zvezdu.

avatar
Povratak kralja 56
Friday, 15.09.2017
17:14

A Grof? Pa zar ne beše Grof najbolji trener na Balkanu? :D Odličnom izmenom Radonjić-Rikardinjo je anulira vođstvo svog tima.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 16.09.2017
13:45

Samo prati Zvezdu.

avatar
barbaroga
Friday, 15.09.2017
10:37

Rekao bih da je rezultat realan. Bitno je da se odigra casno,posteno i borbeno do kraja, pa sta bude. Nemamo sta da izgubimo, mozemo samo da dobijemo.

avatar
Goran_Ilic
Friday, 15.09.2017
10:28

Prvih pola sata smo nekako bili uplaseni,pa da je real sa druge strane mora se imati sportske drskosti,bez nje nema rezultata,ne zameram Miloju nista ali msm da su igraci mogli hrabrije,i mogli su bolje fizicki da se spreme,nekako redovno protiv ozbiljnih ekipa nemamo snage i to nas prati godinama,iskreno sam bio iznenadjen kako smo isparirali visok tempo Krasnodaru ali izgleda je to bio samo bljesak a ne pravilo da mozemo igrati u visokom ritmu.Sta je tu je,nase je da navijamo.Pozdrav svima.

avatar
vidakovic87
Friday, 15.09.2017
08:07

Sreca pa je kod 0:0 onaj pogodio precku,inace bi nas razbili kao beba zvecku 😂😂😂

avatar
DuskovicSRB
Friday, 15.09.2017
01:24

Gde je Milic? Vec je otpisan?

avatar
Trajke
Friday, 15.09.2017
00:30

Svi oni vec dugo igraju ovakve utakmice.Nasa liga:Zvezda,Partizan i izdvoji se neke sezone Vojvodina,neke Cukaricki,a ovo ostalo slabo.I onda dodje ovakva utakmica...Bitno je da se bore i Zvezda i Partizan,a rezultat ce doci

avatar
Amar Zornic
Friday, 15.09.2017
00:23