Milojević uputio javno izvinjenje: ''Mučno... I Gobeljić je u psihičkom rastrojstvu''

Autor: Beta Beta
sreda 17.07.2019.
00:14
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poželeo je večeras igraču Suduve Vaidasu Slavickasu brz oporavak, da što pre ponovo bude na terenu i dodao da je i Marko Gobeljić u "psihičkom rastrojstvu".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u revanšu u Beogradu pobedili Suduvu sa 2:1.

"Želim da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača. Bio je stvarno nesrećan start, znate i sami šta se dogodilo. Ne znam koje reči mogu da upotrebim osim da poželim igraču brz oporavak i da što pre bude na terenu", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Utakmicu je izmedju ostalog obeležio i grub start Marka Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.

"Bilo je veoma mučno. Gobeljić sigurno nije to želeo. I on je u psihičkom rastrojstvu. Izvinili smo se zajedno igračima Suduve u svlačionici", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 17.07.2019
13:34

Eh Milojeviću, psihično rastrojstvo (lepo se čuje) gore, dole. Upropastio je čoveka. Svim fudbalerima koji beskrupulozno startuju sa dve noge davati drakonske kazne da im to više ne pada na pamet!

avatar
MarkoSi
Wednesday, 17.07.2019
09:10

Gobeljić je potpuno neartikulisan igrač. Prošle sezone je imao par sličnih startova,ali je srećom promašio protivnika. Ovoga puta nije...

avatar
svojnasvome
Wednesday, 17.07.2019
08:23

Pogledaj prvo start I njegovo ponasanje nakon starta pa onda pricaj da je u rastrojstvu. ....on je rastrojeni psihopata

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:39

Gospodski i Zvezdaski je uputiti javno izvinjenje, ali za onako divljacki start nema izvinjenja. Gobelja me je mnogo razocarao jer podseca me na onog mesara Hatunica sto je nekad nosio dres naseg bivseg rivala.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 17.07.2019
00:50

Cim onako startuje znaci da je namerno. Sta je ocekivao onakvim startom? Ova sranja prolaze u ovoj nasoj kukuruz ligi pa cim predjemo u predkvalifikacije kvalifikacija krenu crveni kartoni da se dobijaju kao na traci