Milojević tema broj jedan, šta je sa pojačanjima?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.05.2019.
13:39
Izvor: Sportske.net

Pre svake druge priče na "Marakani" će se govoriti o nastavku saradnje sa Vladanom Milojevićem. Ipak, na vidiku su i prva pojačanja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Odbranom šampionske titule Crvena zvezda je odradila polovinu zacrtanog posla u sezoni 2018/19. Vladan Milojević je postao tek šesti trener u Zvezdinoj istoriji koji je uspeo da odbrani titulu.

Kada tome dodate da je klub pod njegovim vođstvom igrao grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope i prezimio u Evropi, jasno je zašto navijači žele da Uprava da maksimum kako bi zadržala Milojevića.

Dok se čeka na odluku o tome da li će Milojević ostati na klupi, spekuliše se i sa imenima prvih pojačanja koja bi mogla da stignu iz domaćih klubova.

Na meti Crvene zvezde nalaze se defanzivac Radničkog iz Niša Radovan Pankov i ofanzivni vezista kruševačkog Trajala Usman Marong.

Usman Marong

Ne treba zaboraviti da će se po završetku sezone u tabor šampiona Srbije vratiti šestorica igrača koji su celu ili polovinu tekuće sezone proveli na pozajmicama.

Na prvom treningu Crvene zvezde pred sezonu 2019/20 pojaviće se povratnici sa pozajmica, a to su: Dejan Meleg (Levadijakos), Dejan Vidić (Zemun), Nikola Krstović (Zeta), Ze Markos (Grbalj), Ibrahim Tanko (Bežanija), Miloš Čupić (Zlatibor).

Pomenutim igračima treba dodati i pojedince koji su sezonu proveli u Zvezdinoj filijali Grafičaru.

Kada su u pitanju odlasci o tome će tek biti reči, ali od naredne sezone Zvezdin dres sigurno više neće nositi Nenad Milijaš, Rašid Sumaila i Džonatan Kafu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miki_Srbin
Wednesday, 08.05.2019
03:41

Kafu žestok promašaj

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 07.05.2019
13:53

Da ovaj timbude optimalan potrebna su nam tri pojacanja, ali ne bih da idem u detalje.