Milojević "svirao kraj" - Još Maribor, pa pravac Beograd

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.02.2019.
18:49
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija FK Crvena zvezda lagano privodi kraju boravak u Antaliji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde konačno su dočekali poslednji trening na pripremama u Antaliji i već danas mogu da počnu sa pakovanjem kofera.

Jedini današnji trening odrađen je na terenima kompleksa hotela "Regnum", a šef stručnog štaba Vladan Milojević stavio je fokus na čuvanje poseda i igru na dva gola u ograničenom prostoru, uz završnicu.

Time je stavljena tačka na dvonedeljni rad u Antaliji, ali će fudbaleri na jugu Turske ostati još sutra, jer ih u petak od 15 časova očekuje poslednja provera.

Crveno-beli će nakon Vaker Northauzena (2:0), Austrije iz Beča (3:0), Ludogoreca (3:1) i Rabotničkog (2:1) odmeriti snage i sa slovenačkim Mariborom i time staviti tačku na zimski pripremni period.

Sutrašnji meč trebalo bi da predstavlja generalnu probu pred nastavak sezone, pa se samim tim očekuje da Vladan Milojević otkrije karte i pokaže nam kako bi mogla da izgleda startna postava na startu prolećnog dela šampionata.

Ekipa će se u subotu vratiti u Beograd, a prvi takmičarski meč u 2019. godini Crvena zvezda će odigrati 16. februara od 16 časova protiv novosadske Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke