Milojević sve više računa na debitanta, hoće li dobiti priliku i u Ligi šampiona?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 24.11.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Navijači ne bi imali ništa protiv.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U derbiju 17. kola Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Radničkog u Nišu sa 2:0.

Mladi fudbaler Veljko Nikolić nedavno je debitovao u prvom timu "crveno-belih" u Kupu Srbije protiv Mačve, a sada je debitovao i u Superligi.

"Radujem se što smo osvojili nova tri boda. Krupnim koracima idemo ka tituli i svi smo veoma srećni zbog toga. Zadovoljan sam kako smo danas odigrali, a drago mi je i što sam samo nekoliko dana nakon debija, imao priliku da ponovo dobijem šansu. Osećaj je neverovatan i moram da ponovim da mi je čast što nosim crveno-beli dres", kazao je vezista u izjavi za klupski sajt.

Izabranike Vladana Milojevića očekuje gust raspored do završetka jesenje polusezone, ali Nikolić smatra da je ekipa spremna na izazove koji je očekuju.

"Igramo na svaka tri dana, ali smo fizički dobro pripremljeni, tako da nam to ne predstavlja veliki problem. Zadovoljni smo onim što smo uradili u ovoj polusezoni, ali ostaje nam da je završimo na pravi način. U utorak nas očekuje utakmica protiv Bajerna i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i izboriti proleće u Evropi", podvukao je Nikolić.

Navijači su veoma zadovoljni njegovim izdanjem protiv Mačve i Radničkog, ima i onih koji smatraju da je zaslužio priliku i u Ligi šampiona.

Na potezu je Vladan Milojević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi
Monday, 25.11.2019
01:02

Milojević opet hoće rotacije kao protiv Partizana. dali opet treba da primimo pet komada sa debiltantom ali dečko je još uvek slab neka igra viktorije sa ivanovićom a Bajern gledaju sa tribina. La Parla napolje Jevtović u TIM

avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 24.11.2019
21:50

Od La Pare je sigurno bolji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 24.11.2019
13:48

Nasa snaga je u nasoj skoli fudbala jer mi se ne kitimo tudjim perjem kao neki koji u svojoj skoli nisu niklad izrodili jednog vrhunskog igraca.

avatar
Делија_момак
Sunday, 24.11.2019
13:31

За Ван ла Превару доктор фудбала!