Milojević: "Svaki poraz boli, crveni je odlučio"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 19.10.2017.
22:19
Izvor: Sportske.net

Trenera Zvezde boli poraz protiv Arsenala i veruje da je crveni karton za Rodića presudio u meču.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ga boli poraz protiv Arsenala, ali je posle novinarskog pitanja priznao da ovakvi mečevi mnogo znače njegovom timu. Za poraz krivi crveni karton.

"Svaki poraz boli, to je činjenica, bez obzira protiv koga igrate. To je sportski i nije prijatno. Možemo poraz da gledamo iz mnogo uglova. Meni je bitno je da su momci dali sve od sebe. Ja mogu da im čestitam, sad dalje da analiziramo...mislim da smo imali dosta dobrih šansi. Mogli smo da povedemo. Nisam video da je Arsenal nešto dominirao i pravio nam probleme", rekao je Milojević.

Zvezda je meč završila sa 10 igrača, pošto je u 81. minutu, pet minuta pre gola, Milan Rodić dobio drugi žuti karton.

"Moj utisak je da je to prelomilo utakmicu, ali...ne znam da li je bilo ili nije bilo za karton. U nekom momentu, 10 minuta pre kraj, nije bio to neki udarac, jednostavno je bio skok, koji je, složićete se, ništa za Englesku. Tamo stalno ima mnogo gorih startova. Mislim da je bilo prestrogo dosuđeno", rekao je Milojević.

Poraz jeste težak, ali koliko igračima znači da vide da mogu da igraju ravnopravno sa Arsenalom?

"Iskustvo je nešto što morate da doživite, da radite. Igranje u sportu je nešto što morate da doživite. Igrači kroz jake utakmice dolaze do iskustva. Ponoviću činjenicu da sem Milijaša i Anđelka, niko od njih nije igrao u Ligi Evrope ranije. Svima su potrebne ovakve utakmice. Ne bih da dužim, ali nama to mnogo, mnogo znači. Da se odmerimo, da vidimo. Mislim da su se prikazali u pravom svetlu", rekao je Milojević.

Zvezda je svela "tobdžije" na tri udarca u okvir gola, ali je na kraju presudio suvi kvalitet.

"Da vam Arsenal šutne tri puta u gol je nešto što je za mene kao trenera jako bitno. Opet, tu je individualni kvalitet Žirua. Gledao sam snimak i to je - to. Ne može da se govori da je neko nešto mogao da uradi. Suvi kvalitet, to je to. Zato igraju Premijer ligu i toliko koštaju", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 20.10.2017
11:07

Miloje tebi jos jednom skidam kapu do zemlje jer sinoc si pokazao i Arsenu Vengeru da si srpski Murinjo jer ubio si ga na taktickom planu tako da su u toku cele utakmice uspeli da upute samo tri udarca na Zvezdin gol.

avatar
Borivoje Sorak_fb
Thursday, 19.10.2017
23:31

Sta to molim te navlaci_Yuti karton ispravno dosudjen a sto je to bio drugi pa vas je problem.Ziveo moj PARTIZAN i maicica SRBIJA ali ne sa sns -om i av!

avatar
Friday, 20.10.2017
14:20

Ajd ti prati taj svoj klub i komentariši onu bruku od igre u Elbasanu.

avatar
Man united
Thursday, 19.10.2017
23:14

Ма, ово је срамота. Да овако судија мора да навлачи за Арсенал. Ја и даље не могу да верујем.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 20.10.2017
00:36

Smejurija,jos veca ovi sto ti daju minuse realni navodno,zamisli tek njihov obraz gori nego sudijin