Milojević sprema iznenađenje u sastavu, u poslednjem trenutku?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2019.
15:13
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Starter će biti igrač koji nije bio ni na klupi u Helsinkiju, a starter iz Helsinkija se seli na - tribine?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Izgledalo je da je startna postava Crvene zvezde za večerašnji meč sa Kopenhagenom bila poznata još pre dva dana, ali izgleda da nije baš tako.

Danas se pojavila još jedna informacija, preneo ju je ''Mozzartsport'', da je pod velikim znakom pitanja nastup El Fardua Bena od prvog minuta.

Isti izvor navodi da će odluka o njegovom nastupu biti doneta najkasnije do 17 časova, oko tri i po sata pre početka meča.

Razlog je lakša povreda mišića na koju se Ben požalio posle revanša u Helsinkiju, a ukoliko trener Milojević ne bude želeo da rizikuje sa njim, starter bi mogao da bude Aleksa Vukanović, koji nije bio ni na klupi u Finskoj.

Osim toga, još jedna zanimljiva informacija u vezi Zvezdinog večerašnjeg sastava je da se desni bek Filip Stojković ne očekuje čak ni na klupi za rezerve. U startnoj postavi biće Marko Gobeljić na poziciji desnog beka, a očigledno da Stpjković plaća ceh kiksu u finišu meča u Helsinkiju, kada je Riske postigao pobedonosni gol za finski tim (2:1).

Prema tome: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Vukanović (Ben), Ivanić, Marin - Pavkov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 06.08.2019
15:56

Ovo je odlicna vest ako u prvoj postavi ne budu Ben i Stojkovic.

avatar
Dorotej
Tuesday, 06.08.2019
15:36

Milojević mora nešto da menja u odnosu na Helsinki. Tamo je bilo nekoliko vrlo ležernih igrača. Obzirom da trener Danaca razlaže kako je dobro prostudirao igru Zvezde (pročitana smo knjiga), predpostavljam da Milojević želi da ga iznenadi. To je prilika za igrače koji dobiju šansu. Na takvim utakmicama se postaje neko i nešto.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 06.08.2019
15:34

Ivanic na desnom, Vukanovic na levom krilu i 👌

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 06.08.2019
15:27

Stojke mora malo na hladjenje da se sabere, a ni Ben nije u nekoj formi. Cini mi se da je doslo malo do zasicenja kod nekih najstandardnijih prvotimaca i zato slabo igramo. Mislim da je pravo vreme da dobiju sansu neki igraci koji su uglavnom provodili vreme na klupi. Nije da nemamo kvalitetnih igraca.