Milojević slavi jubilej, Zvezda bez kvarteta na Banjici

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.03.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Strateg aktuelnog šampiona Srbije obeležiće na Banjici lep jubilej, ali će njegov tim u duel sa Radom ući oslabljen neigranjem najmanje četvorice važnih pojedinaca.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Poslednju utakmicu pred odlazak na prvu reprezentativnu pauzu u 2019. godini fudbaleri Crvene zvezde igraju danas od 17 časova na Banjici protiv ekipe Rada.

Utakmica na stadionu "Kralj Petar Prvi" biće odigrana u okviru 27. kola Super lige Srbije i biće stota u kojoj će Zvezdu sa klupe voditi Vladan Milojević.

Mladi stručnjak koji je crveno-bele preuzeo 2017. godine obeležiće lep jubilej na Banjici, ali će se o njemu pričati samo u slučaju da Zvezda i danas zabeleži željeni rezultat.

Crveno-beli u današnji meč ulaze oslabljeni neigranjem četvorice igrača, a moguće je da će još jedan fudbaler biti pošteđen.

Van stroja ostaju Marko Gobeljić, Milan Rodić, Marko Marin i Ričmond Boaći, a vrlo verovatno i Goran Čaušić koji je još uvek "rovit".

Milojević bi tako danas mogao da izvede sledeću jedanaestoricu:

Borjan
Stojković, Milunović, Savić, Gajić
Jovičić
Ben, Jovančić, Ivanić
Pavkov, Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 17.03.2019
15:20

Odlican sastav, a pogotovo mi se dopada igra sa dva napadaca jer takva igra je Zvezdu krasila kroz njenu dugu i bogatu istoriju kojom treba da se ponosi svaki Srbin bez obzira za koji klub da navija.