Milojević se ne osvrće na rezultat, nešto drugo ga posebno raduje

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.06.2018.
20:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde nije imao ništa da zameri svojim igračima posle današnje minimalne pobede u Užicu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je danas svoju prvu kontrolnu utakmicu od početka letnjih priprema za novu sezonu, savladana je domaća selekcija Užica sa 2:1, ali u prvoj reakciji posle meča trener Crvene zvezde Vladan Milojević je naglasio da se na današnji rezultat ne obazire.

''Uvek je lepo kada pobediš, naravno, ali nije meni danas bio rezultat važan. Radili smo jako dobro na ovim pripremama i to je nešto čime sam zadovoljan. Danas je trebalo da igrači samo malo osete prostor, širinu terena, i da uživaju u fudbalu.

Fudbal se igra za golove i rezultat, ali u ovom trenutku mi je bilo najbitnije da igrači budu u režimu koji smo očekivali, i da sa druge strane nemamo povreda.

To me posebno raduje, jer ove poslednje utakmice pred povratak u Beograd znaju da budu nezgodne'', izjavio je Milojević, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Pohvalio je današnjeg protivnika, a domaćinima je zahvalio na srdačnom dočeku.

''Imali smo motivisanog protivnika danas, ali sve je bilo korektno i posebno moram da naglasim koliko smo divno gostoprimstvo imali.

Uvek je lepo igrati u Užicu, pravom fudbalskom gradu. Imaju i ovaj prelep stadion i zahvaljujem im se u svoje ime i u ime Crvene zvezde. Mi se vraćamo za Beograd, a ubrzo sledi druga faza priprema'', zaključio je Milojević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Wednesday, 20.06.2018
21:12

Okosnica jeste zadrzana ali najbitniji srafovi vise nisu tu..prvo kanga i boaci pa donald i le talek..pojacanja su super za nasu ligu ali za ligu sampiona treba jos kvaliteta..Ima ovde puna posla za miloja a ja ne sumnjam da ce ga uraditi jos bolje nego proslo leto..