Milojević rešio dilemu, ostaje još jedna!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.03.2018.
10:03
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde doneo je odluku o tome ko će zameniti povređenog Nenada Krstičića u Lučanima ali sada ostaje da reši još jednu bitnu dilemu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Lider domaćeg šampionata u nedelju gostuje ekipi Mladosti u Lučanima što će biti poslednja utakmica koju će Zvezda odigrati u gostima tokom ligaškog dela sezone.

Uoči gostovanja u Lučanima strateg crveno-belih Vladan Milojević suočava se sa dosta kadrovskih problema ali se stiče utisak da se mozaik polako sklapa i da ostaje još samo jedna dilema.

Milojević u nedelju ne može da računa na Milana Borjana (suspenzija), Vujadina Savića (povreda mišića) i Nenada Krstičića (povreda stopala), a van stroja bi trebalo da ostane i Mičel Donald koji je nedavno imao zdravstvenih problema.

Pisali smo prethodnih dana da bi Borjana na golu trebalo da odmeni Nemanja Supić, da će umesto Vujadina Savića igrati Srđan Babić, a Milojević je blizu odluke da umesto Nenada Krstičića utakmicu počne Uroš Račić.

Mladi reprezentativac Srbije preskočio je gostovanje u Šapcu zbog suspenzije ali bi u nedelju trebalo da zaigra u veznom redu sa Brankom Jovičićem.

Posle svega Milojeviću ostaje još samo jedna dilema. Da li da u Lučanima napadne sa dvojicom klasičnih napadača ili da ide u klasičnoj formaciji 4-2-3-1 u kojoj bi El Fardu Ben igrao uz desnu aut liniju.

Ukoliko se Milojević opredeli za prvu soluciju, u startnoj postavi naći će se i Slavoljub Srnić. U drugom slučaju neće biti mesta za Srnića jer će El Fardu Ben zauzeti mesto po desnom boku.

Crvena zvezda (4-4-2): Supić - Stojković, Babić, Le Talek, Rodić - Srnić, Jovičić, Račić, Radonjić - El Fardu Ben, Pešić;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Supić - Stojković, Babić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Račić - El Fardu Ben, Milijaš, Radonjić - Pešić;

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 časova u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 31.03.2018
00:42

Srnic mesto Radonjica, decko je van forme, promasuje neverovatne stvari. Treba ga malo oladiti na klupi, a Srna je konstantan samo nema neku minutazu nazalost. Za Pesica nemam komentar od CSKA se jos oporavlja decko.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 30.03.2018
12:11

Za one koji ne znaju sta je to dete kluba malo objasnjenje. Deca kluba su igraci kao sto su Dusan Basta, Bosko Jankovic, Filip Jankovic, Filip Manojlovic, Filip Stojkovic, Filip Djordjevic, Vujadin Savic, Luka Adzic i da ne nabrajam. To su igraci koje su svoje prve fudbalske korake napravili u Zvezdi, a ne koji su dosli iz nekog drugog kluba u Zvezdu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 30.03.2018
13:27

Basta je pre vas pet godina bio u PKB iz Padinske Skele, skidaj ga sa liste:-D Filip Manojlovic je pre vas bio u Radnickog sa Novog Beograda, ostali su OK.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 30.03.2018
14:06

Svi su svoje prve korake napravili u Zvezdi, a ti nastavi da kukas revolte.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 30.03.2018
14:05

Ti se opet prvi javljas revolte, a posle ces da kukas.

avatar
indija durot
Friday, 30.03.2018
11:05

moramo ovo dobiti,polako podizati formu..cekam tu par igraca da prorade ponovo,na prvom mestu pesic pa radonjic..ako budemo ranije resili mec ocekujem i joveljica bar malo..

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 30.03.2018
10:49

Ja sam za formaciju 4-4-2.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 30.03.2018
10:05

Ne moze Babic da bude desni stoper.