Milojević: "Reset, krećemo od nule!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.06.2018.
19:22
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Crvene zvezde rekao je da je srećan što se ekipa ponovo okupila i počela sa treninzima i kazao da sve što je urađeno u prethodnoj sezoni ide u arhivu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampioni Srbije, fudbaleri Crvene zvezde, počeli su danas pripreme za novu sezonu, a prvog dana treneru Vladanu Milojeviću odazvalo se 27 igrača.

"Mislim da smo imali dosta vremena da se odmorimo. Ja se radujem što ponovo počinjemo da treniramo... Dobri su rezultati testiranja, što znači da su se igrači i odmorili, ali i da su se pripremili za obaveze koje ih čekaju... Raduje me što su vedri, raspoloženi, zdravi", rekao je Milojević novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Među prisutnima je bio i novajlija Dušan Jovančić, kao i Dejan Meleg, koji je danas prošao lekarske preglede.

"Meleg je s nama, priključio se, na našu radost, igrač kojeg smo očekivali, želeli...", rekao je Milojević.

Milan Rodić i Nemanja Radonjić su sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu, a na prozivci nisu bili Nenad Milijaš, Filip Stojković i El Fardu Ben, koji su dobili produženi odmor.

"Što se tiče dolazaka i odlazaka, biće ih. Ja jedva čekam prvi septembar, svašta će se i pisati i govoriti. Mrkela radi svoj deo posla jako dobro, a ja ću se fokusirati na teren. Biće dolazaka, ali o imenima najbolje kad bude zvanično", rekao je Milojević.

Trener Zvezde je istakao da je njegova ekipa već arhivirala prošlu sezonu.

"Arhivirali smo prošlu sezonu koja je bila dobra. Resetovaćemo se i krenućemo od nule. Lakše nam je svima, jer kostur ekipe je ostao. Ali, predstoji nam rad i, ono što je bitno, nema se puno vremena jer već kreću kvalifikacije početkom jula, treba sve planski odraditi. Treninzi će biti naporni, ali mislim da su oni profesionalci i da su već pokazali koliku ljubav imaju prema Crvenoj zvezdi. Mislim da su još motivisaniji nego prošle godine", rekao je Milojević.

Upitan da li Zvezda kreće u napad na Ligu šampiona, Milojević je ponovio da ne voli da daje "bombastične" izjave.

"Mogu da obećam da ćemo da radimo i da ćemo da damo sve od sebe jer nam je to dužnost", rekao je Milojević i dodao da je ponosan što Zvezda ima dva reprezentativca na Mundijalu i da je i to potvrda dobre sezone.

Šampionski tim su na kraju sezone napustili Mičel Donald, Damijen Le Talek, Uroš Račić, Luka Adžić, Luka Ilić, Dušan Anđelković i Damir Kahriman.

Na spisku Milojevića su: Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Frimpong, Strahinja Eraković, Srdjan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnć, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Aleksandar Pešić, Dejan Joveljić, Ben Mohamed, Dejan Meleg, Milan Pavkov, Andrija Luković, Filip Bainović, Ze Markos, Veljko Nikolić, Vanja Vučićević, Aleksa Terzić, Cvetković Stefan i Damjan Gojkov.

Zvezda će od 14. do 21. juna odraditi prvi deo priprema na Zlatiboru, dok će od 23. juna do 3. jula u Austriji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 11.06.2018
22:18

U ovoj grupi video sam dobrih igraca.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 11.06.2018
19:33

Sad na gol, Zvezda, grmi ceo stadion, sad na gol, Zvezda, pobedi, budi šampion, sad na gol, Zvezda, ti znaš da mnogo želimo, sad na gol, Zvezda, do jutra svi da slavimo.