Milojević: "Razmišljamo samo o Čukaričkom"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
13:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ne razmišlja o Evropi i da je sav fokus usmeren na duel sa Čukaričkim.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Lider domaćeg šampionata sutra gostuje ekipi Čukaričkog koja utakmicu dočekuje u odličnom raspoloženju imajući u vidu rezultate koje je tim Nenada Lalatovića beležio u prethodnih deset mečeva.

Za trenera Crvene zvezde povratak na Banovom Brdo budi lepe uspomene pa tako pred sutrašnji meč ima samo reči hvale za svoj bivši klub.

"Jedno od najtežih gostovanja do sada. Idemo ekipi koja ima dobre rezultate u poslednje vreme, jedna paradigma kluba koji bi trebalo. Dobro ih poznajem, znate da sam i radio tamo. Dosta lepih stvari postoji u Čukaričkom i drago mi je da klub ide u tom pravcu", kazao je Milojević.

Strateg crveno-belih podsetio je na to da su "Brđani" na meču sa Partizanom ostali bez prvog špica, ali ističe da su prevazišli probleme i da predstavljaju ekipu koja zna šta hoće.

"Nije im bilo lako, ali prevazišli su problem. U svakom trenutku znaju šta hoće, a to je jako bitno. Nije slučajnost što su među vodećim klubovima u ligi, i tako će i završiti, uz učešće u plej-ofu. Imaju ambicije i u Kupu, za mene to nije iznenađenje. Biće nam jako teško, Čukarički predvodi Nenad Lalatović koji spada u najbolje trenere u Srbiji", dodao je Milojević.

On je rekao da Crvena zvezda nema pravo na izgovore iako je u četvrtak igrala težak meč sa BATE Borisovim u na beloruskih -4.

"Dolazimo iz sredine gde je bilo -4, ali igramo u velikom klubu i nemamo pravo da se žalimo. Sportisti smo, moramo da prolazimo kroz takve probleme. Mislim da ćemo biti apsolutno spremni, danas nam predstoji još jedan trening pa ću videti na koje igrače mogu da računam", rekao je trener Crvene zvezde.

Sutrašnja utakmica imaće posebnu dimenziju i zbog toga što će se na različitim stranama naći otac i sin. Nemanja Milojević učiniće sve da rastuži oca.

"Možemo da pričamo pre utakmice, ali kada počne utakmica, svako će želeti da njegov tim pobedi. Možda treba da pitate moju suprugu i ćerku kako će gledati i za koga će navijati", konstatovao je Milojević.

Za Zvezdu ovaj derbi dolazi u nezgodnom trenutku, dva dana posle gostovanja BATE Borisovu, a uoči utakmice sezone sa Kelnom koja se sigurno nalazi u podsvesti svakog igrača.

"Rekao sam igračima juče kada smo se vratili da su za nas evropske utakmice završene, i nećemo razmišljati o Kelnu sve dok ne dođe do te utakmice. Čukarički je jedino o čemu razmišljamo", zaključio je trener Crvene zvezde.

Derbi susret 18. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju, 26. novembra od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke