Milojević: "Psihički maksimalno spremni za sve"

Autor: Beta Beta
petak 03.08.2018.
13:03
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je jasno da je titula šampiona Srbije primarni cilj i da ekipa mora da bude maksimalno spremna za "prebacivanje" iz evropskih utakmica u prvenstvene.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Znamo koji su naši ciljevi u prvenstvu i apsolutno moramo da psihološki maksimalno budemo spremni. Imamo iskustvo od prošle sezone i pokušaćemo da se tako nosimo i ove. Morate brzo da se prebacujete iz Evrope u domaće takmičenje", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu od 19.00 gostovati Voždovcu u trećem kolu Super lige Srbije.

"Ništa nije lako, morate da radite, da se spremate, nema puno vremena za odmor. Raspored je zgusnut, ali smo profesionalci. Mišljenja sam da je svaka naredna utakmica najteža", kazao je Milojević.

Crvena zvezda se u sredu plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a Partizan i Spartak dan kasnije u isto kolo Lige Evropa, dok je Radnički eliminisan.

"Veliko bravo za Spartak. Radnički ne zaslužuje ovakav rezultat, da je bilo drugačije u Izraelu i oni bi prošli. To pokazuje čvrstinu našeg srpskog fudbala. Ne može sa potcenjivanjem da se gleda naše prvenstvo. Ovo je veliki uspeh", kazao je Milojević.

Govoreći o narednom rivalu Voždovcu, Milojević je rekao da je to stabilan prvoligaš, organizovana i dobra ekipa.

"Imaju veoma dobar spoj iskustva i mladosti. Forsiraju mlade igrače, a imaju kostur starijih koji su nosioci igre. Očekuje nas teška utakmica na njihovom stadionu sa veštačkom podlogom. Adekvatno ćemo se spremiti da igramo dobro. Adaptiraćemo se maksimalno koliko budemo mogli", rekao je Milojević.

Milojević još ne zna na koje igrače će računati s obzirom na to da se ekipa iz Litvanije vratila u noći izmedju srede i četvrtka i imala je samo jedan trening posle toga.

Trener Crvene zvezde nije želeo da govori o žrebu za baraž za Ligu šampiona koji će se održati u ponedeljak i da je koncentrisan samo da duel sa Voždovcem "koji je u ovom trenutku najbitniji".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 03.08.2018
14:27

Miloje,lako je tebi. Sada imas dva podjednaka tima.Bravo,niko nam u nasoj ligi ne moze nista.Pa, dobijam utisak da u nasoj ligi mozemo sve pobede imati.Svi ste sjajni.Samo tako nastavite,ali, malo jace ih gazite,sve,Vi to umete i mozete.Samo napred,tu smo da vas gledamo,uzivamo i stitmo od raznorazni i svih naj vise ljbomornih gluposti i bezobrazluka.