Milojević: "Protiv Mačve je bilo dobro, nema razloga da se bojimo Arsenala"

Autor: Pavle Knežević
subota 14.10.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Zvezda je arhivirala Mačvu, na redu je Arsenal. Trener crveno-belih je savršeno miran.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Mačva je arhivirana, Crvena zvezda se okreće Arsenalu. Vladan Milojević je zadovoljan nastupom protiv šabačke ekipe, ali poručuje da ekipa nema čega da se plaši protiv Arsenala.

"Mačva je igrala kako smo očekivali, imali su koncept kojim igraju sve utakmice, izašli su da igraju muški. Mi nismo imali ritam u prvom poluvremenu, malo smo kasnili da upalimo motore, a to je uvek tako posle reprezentativne pauze, uvek treba vremena da se uđe u ritam", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda je danas pobedila Mačvu 4:0 u 13. kolu Super lige.

"Zadovoljan sam u svakom slučaju, čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Bilo je lepih akcija. Možda smo negde mogli bolje da reagujemo u nekim situacijama. Čestitam Aniki i igračima Mačve, želim im sve najbolje u nastavku takmičenja. Mi se okrećemo utakmici u četvrtak, koju svi očekujemo i nadam se da ćemo biti spremni za nju", rekao je Milojević.

Sve je završeno, vreme je za Arsenal - kako sačuvati mir?

"Mi smo u klubu gde uvek postoji pritisak, ali ovo je jedan pozitivni pritisak, ja ću probati da ponesem sav njegov teret. Hoćemo da odigramo najbolje što možemo, znamo šta je Arsenal, želimo da vidimo gde smo, šta smo. Nema čega da se plašimo, igramo pred našom publikom, na našem terenu, tako smo krenuli od početka i nema razloga da tako ne bude i u četvrtak", rekao je Milojević.

Trener Mačve Dragan Aničić rekao je da nije zadovoljan rezultatom.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. I danas su pokazali kvalitet koji pokazuju od početka sezone. Mi smo probali da im se suprotstavimo, imali smo neke šanse, mogli smo da damo jedan gol sigurno, ali dobro, nismo došli da tražimo bodove protiv Zvezde. Došli smo da se predstavimo u najboljem svetlu. Mislim da je publika zadovoljna, ali ja nisam", rekao je Aničić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 15.10.2017
11:16

U odlicnoj smo formi ali ne treba preterivati, neresen rezultat protiv Arsenala mislim da je najveci uspeh. Nazalost protiv Kelna gde smo dominirali celo prvo poluvreme, u drugom smo bili znatno inferiorniji. Bate kada smo docekali odlicno smo krenuili, a onda primili amaterski gol i umesto 3 boda kod kuce odneli 1. Samo treba ostati fokusiran, igrati svoju igru i rezultat ce doci.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 15.10.2017
21:49

Za jednu Zvezdu neresen rezultat nikad ne moze da bude uspeh.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 17.10.2017
11:32

Sve je to tacno brate, ali ako mi protiv jednog Arsenala spremamo ekipu da igraju na nereseno crno nam se pise. Nasi igraci moraju da veruju u sebe i da ginu za pobedu, a na kraju kako bude neka bude jer mi protiv Arsenala jednim porazom nema sta da izgubimo, a jednom pobedom mozemo mnogo da dobijemo. Zamisli samo koliko bi skocila cena nasim igracima. Pozdrav tebi. Zivela nasa Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Аполо
Monday, 16.10.2017
20:17

Lepo je biti ambiciozan ali ne treba biti pretenciozan. Arsenal koliko god da je los favorit je u grupi.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 14.10.2017
22:19

Za mnoge evropske velikane kobna bila je nasa Marakana Zvezda nema razloga da se boji ni Arsenala.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Saturday, 14.10.2017
21:07

Samo bez straha.

avatar
sef9
Saturday, 14.10.2017
18:28

previse slab protivnik da se prica o nasoj snazi

avatar
Amar Zornic
Saturday, 14.10.2017
18:26

Spavas li mirno Arsene :))