Milojević promenio pola tima u odnosu na meč sa CSKA! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
13:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za šampionsku titulu duelom sa Javor Matisom u okviru 23. kola Super lige Srbije.Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za šampionsku titulu duelom sa Javor Matisom u okviru 23. kola Super lige Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Današnja utakmica na stadionu "Rajko Mitić" neće biti prva za izabranike Vladana Milojevića u 2018. godini, pošto su zahvaljujući plasmanu u eliminacionu fazu Lige Evrope minulog utorka na popularnoj "Marakani" ugostili moskovski CSKA.

Meč sa Javorom biće prvi u prvenstvu ove godine, a dobro je poznato da će Crvena zvezda u nastavku šampionata pokušati da zadrži prednost stečenu tokom jeseni i da zbog toga svaka naredna utakmica u Super ligi ima ogroman značaj za crveno-bele.

Četiri dana nakon remija bez golova sa moskovskim CSKA dolazi duel sa Javor Matisom u kojoj će trener Crvene zvezde Vladan Milojević odmarati pojedine igrače kako bi ih sačuvao za revanš u Moskvi.

Tako će van tima ostati Damjan Le Talek, Mičel Donald i Branko Jovičić, a na klupi za rezerve starteri iz duela sa CSKA Vujadin Savić i Nemanja Radonjić. Van stroja i dalje je Ričmond Boaći koji bi trebalo da bude spreman za revanš sa CSKA.

Crvena zvezda će u duelu sa Javor Matisom nastupiti u sledećem sastavu: Borjan, Stojković, Frimpong, Babić, Rodić, Račić, Krstičić, L. Ilić, Adžić, Ben, Pešić;

Klupa: Supić, Savić, Gobeljić, Milijaš, Milić, Srnić, Radonjić.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Javor Matisa počinje u 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke