Milojević pred Suduvu o problemima srpskih klubova u Evropi, najavio nove transfere!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.07.2019.
12:47
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da nije zadovoljan početkom sezone i da očekuje da ekipa već u revanšu sa Suduvom bude ona prava.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

"Očekujem da budemo oni pravi, kakvi bi trebalo da budemo. Veoma dobro se znamo sa Suduvom, neće biti velikih iznenađenja. Imamo veoma ozbiljnog protivnika koga poštujemo, kao što smo i prošle godine. Nikad nisam zadovoljan jer smatram da imamo mnogo velike mogućnosti i da možemo bolje. Nadam se da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će sutra od 20.45 igrati protiv Suduve revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prva utakmica igrana u Litvaniji završena je prošle nedelje nerešeno bez golova.

"Suduva je jako nezgodna ekipa, to se i pokazalo u prvoj utakmici. Ekipa koja je veoma dobro organizovana u svim segmentima, zna šta hoće u svakom trenutku. Dugo godina igra zajedno veliki broj igrača, uigrani su. Prvenstvo im je u toku, na apsolutnom su maksimumu što se tiče takmičarskog dela", kazao je Milojević.

Dodao je da je Zvezda igrala "na dosta dobar način" u Litvaniji i da joj je jedino nedostajala završnica.

"Tako je to u fudbalu. Veoma je bitno u takvim utakmicama da pravite šanse, a da je dobra realizacija. Igrači polako treba da udju u takmičarski ritam. Ovo nisu prijateljske utakmice, bez pritiska. Nadam se da ćemo poboljšati realizaciju", naveo je trener "crveno-belih".

Kao veliki problem Zvezde, ali i ostalih ekipa, naveo je to što se odmah iz priprema igraju kvalifikacije.

"Najveći problem je to što sve naše ekipe izlaze iz priprema i igraju značajne utakmice kao što su evropske. Takav je kalendar, ali me to najviše zabrinjava. Drugačije su utakmice koje igrate za prolaz u Evropu. Tako je - kako je. Spremićemo se najbolje moguće za izazove koji su ispred nas", rekao je on.

Upitan da li će biti promena u timu u odnosu na prvu utakmicu, kratko je odgovorio: "Videćemo". Dodao je da nema zdravstvenih problema sa igračima.

Tema je bio i napadač Ričmond Boaći, za koga je Milojević rekao da očekuje da se vrati u staru formu.

"Boaći je imao veoma dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Verujem, nemam drugog izbora osim da verujem, da je dobro radio na pripremama, to je za svaku pohvalu. Nedostajao nam je u završnici prošle sezone jer je vukao povredu mesec dana. Očekujemo da se veoma brzo vrati na stare partije koje je pružao. Čvrsto verujem da će to biti veoma brzo", rekao je Milojević.

Vujadin Savić je otišao u kiparski Apoel, a trener Zvezde je najavio nove transfere.

"Drago mi je što je Vujadin otišao u veoma veliki klub kao što je Apoel. On je veliki profesionalac. Prelazni je rok, biće odlazaka i dolazaka. Ostali smo sa tri štopera i videćemo da li ćemo dovesti nekog. Postoje realne šanse da i neko drugi ode. videćemo narednih dana kako ćemo i šta da radimo", kazao je Milojević.

Govoreći o novim igračima, naveo je da se nada da će veoma brzo pomoći timu.

"Oni nisu prošli pripremni period i teško im pada ovaj rad. Sve u svemu, zadovoljan sam jer pokazuju veliku energiju da bi se integrisali u sistem. Biće im potrebno vreme, ali nadam se da će nam vrlo brzo pomoći. Svi koji su došli imaju zavidan kvalitet", rekao je Milojević.

Trener Zvezde je pozvao navijače da u što većem broju dodju na stadionu "Rajko Mitić" protiv Suduve i pomognu ekipi na ovom novom početku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Tuesday, 16.07.2019
09:53

Problemi srpskih klubova su veoma prosti,prodaju igrace a ne ulazu nista u nove i svake godine smo sve tanji i tanji sa kvalitetom.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 18.07.2019
09:09

To nije tacno. zvezda je potrosila 58.5M evra samo za godinu dana, placali su obestecenja po par miliona evra, plate od oko milion evra i na kraju su dobili da ih lucanska Mladost rasturi da su mogli 10 golova da prime. Ostali klubovi u Srbiji nemaju drzavni bankomat pa ne mogu da ulazu vise nego sto prodaju i onda je tesko dovesti bolje od one koje prodaju u tom trenutku, a kada ih prodaju onda mogu da budu i bolji, ali to je period koji kosta klubove rezultata koji opet donose novac.

avatar
gaja
Tuesday, 16.07.2019
05:45

...AMA ČINI SE DA JE NJIMA NE DOSTAJALA REALIZACIJA ....

avatar
Goran V
Monday, 15.07.2019
21:07

Smorno je gledati nastojanje da svaki napad kreće iz zadnje linije, insistiranje na tome ubija fudbal. Čak i kada se oduzme lopta na sredini, opet se vraća nazad, pa sve opet. Lopta se dodaje kao u rukometu, s leva na desno do kraja pa opet levo do kraja. Slabo se šalje lopta po dubini. Dosadno do bola. Vezni red spor kao puž. Sad imamo dva Milijaša (Jovančić i Ivanić). Svaka njima čast na tehnici, posebno Jovančiću, ali sve je to sporo brate mili.

avatar
mkg
Monday, 15.07.2019
20:24

Kad shvatiš da Marin, umesto da igra od šesnaest do šesnaest, treba da igra iza centarfora, možda i budeš trener.

avatar
ZubA
Monday, 15.07.2019
15:28

Ebisilio mora da zaigra obavezno. Mislim da itekako moze da napravi razliku u ekipi. Sansu mu dati vec na pocetku prvenstva, sigurno ce se dokazati.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.07.2019
12:06

Mislis kad se Javor, Radnicki i ostale filijale sklone da su taman toliko jaki kao Zvezdara. Lepo vam rekao Savicevic sta je Terzic rekao: Ivanica smo skupo platili i on mora da igra, a sta onda tek reci o Marinu ili Benu koji je omiljeni penaldzija Supermiloja.

avatar
skoneee????
Monday, 15.07.2019
15:03

Uozbiljite se i razbite ih sutraa . .🤗💪💪💪💪

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.07.2019
14:57

Nije problem sto klubovi odmah sa pocetkom sezone igraju znacajne utakmice, vec je problem sto u domacem prvenstvu igraju premalo znacajnih utakmica, a igraju ih zbog loseg sistema takmicenja i zbog unapred dogovorenih rezultata, a u ovom drugom je zvezda neprikosnovena. To se ne moze resiti nekim novim pomeranjem kalendara jer je pauza izmedju kraja sezone i pocetka priprema za novu premala pogotovo za reprezentativce. To se resava promenom sistema takmicenja tako da svaka pozicija u ligi nesto znaci kao npr. Premijer liga u Engleskoj gde svaka bolja pozicija donosi milione evra vise klubu i zato je tamo najveca regularnost. Posto mi nemamo novac moramo da promenimo sistem tako da svako mesto na tabeli znaci u smislu ispadanja, baraza za opstanak, plej-ofa za kvalifikacije za LE i prvaka na tabeli i samo tako se moze iskoreniti neregularnost i nespremnost za znacajne evropske utakmice. Boaci ce sigurno eksplodirati sa prvim kolima takve lige kakvu vi igrate i u takvom sistemu kakav ste skrojili za sebe, samo niko nije bas toliko da nasedne dva puta da ga kupi za tolike pare.

avatar
MihajloCZV
Tuesday, 16.07.2019
01:07

Ooo pa to je nas cuveni kompleksas koji dolazi da cita Zvezdine vesti.
Ali dobro, svi znamo da se kompleksi tesko lece tako da me ne cudi ni da citas u narednih 10 godina Zvezdine vesti.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 15.07.2019
13:56

Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.07.2019
12:07

To sto vi izmisljenom titulom iz 1946. smatrate Kosovo i Metohiju srpskom dijasporom i time se ponosite je stvarno zalosno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.07.2019
06:30

Za tebe su izmiljene titule posteno osvojene na zelenom terenu, a one sto su osvojene na sraman nacin putem suda udruzenog rada. Ti mislis da si grobar samo zbog toga sto si svoj zivot posvetio lazima i trolovanju na vestima o Zvezdi.