Milojević potvrdio odlazak Pavkova, a onda otvorio dušu...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.06.2019.
20:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pomešana su danas osećanja trenera Crvene zvezde.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti


To je bila i jedna od tema razgovora trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića sa novinarima posle današnjeg Zvezdinog remija protiv Kluža (1:1) na pripremama u Austriji.

''Pavkov se pozdravio sa nama, poželeli smo mu srećan put. Ne znam da li da budem srećan ili tužan u ovom trenutku. Kao trener navikao sam da mi igrači dolaze i odlaze.

Drago mi je zbog tog deteta, neminovnost srpskog fudbala je da igrači odu i zaradi. Pomešana su mi osećanja svaki put kada neko ode, poželeo bih Pavkovu svu sreću, a mi ovde imamo dovoljno igrača na koje možemo da računamo'', izjavio je Milojević, a prenosi klupski sajt.

Kada su u pitanju utisci sa današnje utakmice protiv Kluža, Milojević je istakao da je uglavnom zadovoljan onim što su njegovi igrači prikazali, uz žal zbog neiskorišćenih prilika tokom prvog poluvremena.

''Pripreme su u toku, sigurno su još uvek fudbalerima teške noge. Pričali smo već, ima igrača kojima treba više vremena da uđu u formu, neki to lakše prihvataju. Videli ste kakva je situacija sa Jovičićem, imali smo problema sa njim na Zlatiboru zbog prehlade, nije trenirao i sada pokušamo dozirano da mu damo minutažu.

Videli ste na terenu i dva naša omladinca, Konatara i Juga, sigurno je lepa budućnost pred njima. Zadovoljan sam odnosom prema igri,pripremne utakmice služe da ispravljamo greške, da treniramo i da se što bolje pripremimo za novu sezonu.

Rekli smo da u ovom trenutku zaista nije bitan rezultat, ali ne možemo da kažemo da ne razmišljamo o njemu. Imali smo dosta šansi u prvom poluvremenu, možda je tada trebalo i da rešimo utakmicu. Golmani su danas svakako bili na vrhuncu. Raduje me da pravimo šanse, a sa svežinom će doći i rezultati'',
istakao je Milojević.

Na kraju je prokomentarisao i učinak pojedinih igrača, poput Vulića i Jirke, koji su tokom proleća bili u drugom planu, ali koji bi mogli u novoj sezoni da imaju znatno veću minutažu ukoliko opravdaju poverenje trenera na pripremama.

''Prezadovoljan sam odnosom i mlađih i starijih igrača, imali smo i imamo jako dobru svlačionicu. Svi moji fudbaleri su međusobno jako dobri drugari, koji uvek pomažu jedni drugima. Mladi Vulić doveden je kao igrač koji treba da ostavi traga u Crvenoj zvezdi.

Imao je period od šest meseci prilagođavanja i to je jako dobro. Zadovoljan sam njegovim odnosom prema igri, kao i odnosom ostalih igrača. Jirka je danas odigrao na poziciji desnog beka jer želimo da priobamo sve varijante, da vidim šta koji igrač može.

Jirka je dosta ofanzivan fudbaler, a sada na ovom mestu uči da igra i defanzivu. Savremeni fudbal to zahteva, mora da se igra u oba pravca'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Monday, 24.06.2019
12:16

Neminovnost srpskog fudbala hm,onda apelujem da se isti ugasi zbog "neminovnosti".

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 22.06.2019
22:33

Hej Pavkov, sve najbolje u nastavku karijere!

avatar
Südkurve München
Saturday, 22.06.2019
20:57

Srecno legendo