Milojević ponavlja i ističe: "Ako neko treba da bude kažnjen, to sam ja! Ja sam jedini krivac"

Autor: Pavle Knežević
utorak 24.09.2019.
13:48
Izvor: Sportske.net

Otvoreno je trener Crvene zvezde pričao o krizi igre pred duel sa Voždovcem.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Crvena zvezda se sprema za odloženu utakmicu trećeg kola Super lige protiv Voždovca, ali se poraz u "večitom" derbiju još nije "ohladio", tako da je Vladan Milojević veći deo sastanka sa novinarima proveo u preuzimanju sve krivice za poraz na sebe.

"Ja sam rekao i posle utakmice i reći ću vam i sad, apsolutno sam preuzeo svu odgovornost i kada sam se opredelio da igramo to što smo igrali. Očigledno nismo uspeli da ostvarimo taj plan. Dosta toga je na samoj utakmici moglo da bude mnogo bolje.

Sigurno me rezultat demantovao, apsolutno sam rekao da su igrači samo radili ono što smo planirali, očigledno da smo promašili i očigledno da sve posledice za neuspeh, lošu igru, preuzimam na sebe.

Sa druge strane, dosta puta sam napomenuo, poraz kao poraz, dosta je težak, svaki boli, ali ja mislim da je bitno da nešto naučiš iz tog poraza. Ja lično sam dosta toga naučio iz toga, idemo dalje. To je život, sutra je novi dan i to je to
", rekao je Milojević.

Jedan novinar je pitao trenera da li je vreme da Zvezda menja igru i da počne da igra napadački kako se od nje očekuje, "jer je izdanje u derbiju bilo stvarno loše". Na to je trener samo odgovorio: "Složiću se sa svime što ste rekli i nadam se da će da bude bolje".

Drugi novinar je postavio pitanje da li Milojevića "kao vrhunskog trenera" boli to što njegov tim nije imao udarac u okvir gola, ali se on nije složio sa prvom konstatacijom.

"Ja nisam vrhunski trener, pustite rezultate, pričamo o utakmici sa Partizanom. Naravno da jeste, ja sam rekao, ja volim da imam dosta udaraca na gol, dosta šansi, igrali smo dosta derbija, dešavalo se u mom mandatu da Partizan nije imao udaraca na gol, pa ništa nije bilo. Da me boli, boli me, nije dobro i treba da se menja", odgovorio je trener.

Da li se tim možda ispraznio emotivno i psihički posle plasmana u Ligu šampiona?

"Mi kao gospodari prstenova jurimo taj prsten koji se zove Liga šampiona, iz milion razloga. Da me pitate da li sam kritikovao igrače, jesam, ali pre toga sam ispred njih kritikovao sam sebe. Rekao sam da nemamo da sve što je bilo juče i ne važi danas.

Sve što je bilo, sva krivica, od slova 'a' do slova 'š', zaokružite, stavite Vladan Milojević, to je tačka. Igrači samo rade ono što se od njih traži
", rekao je Milojević, a onda dodao:

"Ja kao Vladan Milojević, kao trener javno se izvinjavam, u moje ime izvinjavam se svoj zvezdaškoj javnosti. Niko nije kriv, samo ja, i spreman sam da snosim sve konsekvence".

Pojavile su se i neke ideje i da tim treba da bude kažnjen, da li vi mislite da igrači treba da budu kažnjeni?

"Klub treba mene da kazni ako hoće da kažnjava. Ja sam samo vojnik Zvezde, spreman sam na sve konsekvence", rekao je trener.

Zvezdaška javnost priča o "poništenom golu", odnosno o šutu koji je upućen nakon što je igra zaustavljena zbog faula na Vladimiru Stojkoviću. Trener nije želeo da priča o "poništenom golu"?

"Imali smo jednog mladog internacionalca sudiju, hteli smo da mu pomognemo, sad da pričamo šta bi bilo kad bi bilo...", odgovorio je trener.

Da li je Zvezda u krizi rezultata?

"Mnogo reči može da se upotrebi. Evidentno je da je kriza. Da jeste, jeste. Kad pobedite i ne igrate dobro, onda bude ćuti, pobedili smo, em rezultat koji je bio kakav je bio, em je igra bila kakva je bila i izvucite zaključak, apsolutno se slažem. Nemam više šta da kažem", rekao je trener.

Nije zaboravljen ni Voždovac, nezgodan protivnik.

"Idemo ekipi koja je uvek bila neugodna za nas. Što se tiče njih, jedna ekipa koja je sklopila kockice, dosta dobrih igrača, dobrih internacionalaca i sastav koji je dobio protiv Vojvodine u Novom Sadu, znamo da to nije lako.

To pokazuje koliko ekipa dobija konture i crte onoga što hoće. Idemo posle jedne utakmice i lošeg rezultata, moramo da pokažemo karakter, vrlo brzo je došla utakmica i mislim da će moji igrači pokazati na pravi način, da se vratimo na dobre igre, što očekujem od njih
", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 24.09.2019
20:27

Da je dobro ,nije,ali pravi Zvezdasi su uz tebe!Nedaj se Miloje!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.09.2019
19:24

I pravi Partizanovci su uz Miloja! I ne piše se nedaj se već nadaj se Miloje.

avatar
Brajkoo
Tuesday, 24.09.2019
16:47

Pa ti si. Terza ti doveo na svakoj poziciji po 2-3 kvalitetna igraca, imas najveci budzet u istoriji srpskog sporta a igra...katastrofa

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 24.09.2019
16:17

Juče Supermiloja kaže da igrači nisu ispoštovali dogovor i njegove zahteve, Mrkela kaže da su krivi igrači zvezde i sudija, Terzamađija kaže da je Partizan kriv što je pobedio zvezdu. Danas Supermiloja kaže da je on jedini krivac od A do Š za sve u derbiju. Sudijska organizacija kaže, evo vam Bojana Nikolića koji na poslednjoj utakmici nije dosudio 4 penala za Partizan i nije isključio igrača Proletera, samo da se zvezda smiri, da pobedi i da bude zadovoljna suđenjem, Sudijskom organizacijom, FSS i celokupnim srpskim fudbalom pa i državnom na kraju krajeva ili na samom početku, kako ko shvata.

avatar
REVØLT
Tuesday, 24.09.2019
18:19

Na pocetku kraja.

avatar
Dorotej
Tuesday, 24.09.2019
15:59

Eh Milojeviću, kao da si jeo bunike kad sastavljao tim sa Partizanom. A nijedan derbi sa njima nismo dobro odigrali pod tvojim vodstvom. Ja te kao navijač Zvezde podržavam i verujem da te podržava velika većina navijača. Ali mi dugo vremena nemamo igru, slabe skautinge smo odradili zadnje rokove (verovatno nije tvoja greška) tako da treba dobro premisliti kako sanirati sadašnju situaciju, a kriza je "pogolema". Dva klinca iz Partizana su bila na derbiju i odigrala dobro, naše dece nigde nema, a ovaj cirkusant Žander nam igra i ova neviđena šeprtlja Milunović (da se smrzneš kad on ili Žander treba da izbiju loptu iz našeg šesnaesterca. Tom koji je doveo Žandera bi zabranio da se bavi skautingom. Jovanić je u teškoj krizi, očajan, igra standardno i tako redom.

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 24.09.2019
15:49

Nadam se da je bilo dosta ovog fudbala na kontru i da ce ovaj derbi promenuti neke stvari u shvatanju fudbala V.Milojevica....Zvezda mora da igra napadacki,sa mnogo poseda,da dominira,mora da se nametne svakom protivniku....ovo sto gledamo je antipropaganda modernog fudbala !!!! Mogu da shvatim da se ne treba otvoriti u Minhenu,Parizu,Londonu,Napulju.......ali da se zatvoris i ne razmisljas o napadu protiv ovako jadnog Partizana,to ne razumem !!!

avatar
canak
Tuesday, 24.09.2019
15:35

Grobar sam, ali tesko svakom treneru ko se bavi trenerskim poslom na ovim prostorima covek izgubio jednu utakmicu u prvenstvu hoce da ga razapnu,strasno i zalosno a tri godine uzastopno u evropi to brzo zaboravljate .Sve je to jadno od ovih mojih za koje ja navijam pa do vasih za koje vi navijate.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.09.2019
15:28

Miloje ako neko treba da bude kaznjen to je onda onaj njihov sudija koji nas je zestoko pokrao.

avatar
pfc
Tuesday, 24.09.2019
18:38

Mora da vam je on kriv sto niste sutnuli na gol.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.09.2019
14:22

Jeste jer je vama dozvolio grubu igru, a nase sve akcije sekao. Mnogo perfidno.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 24.09.2019
20:09

Kako mislis da vam sudija svira penal kad u 16. metara niste ni usli?
Dovoljno je to sto je dao zuti karton Sumi, samo zato sto je daol Zvezdi.

avatar
Le Tissier
Tuesday, 24.09.2019
14:45

Problem je sto se stice utisak da je Zvezda Bog zna kako kvalitetnija od Partizana, pa se isticu neki podaci sa transfermarkta gde je Zvezda skoro duplo skuplja, i gde je na primer svaki Zvezdin bek skuplji od 3 do 6, 7 puta od Urosevica ili gde maltene svi vezni vrede vise od Zdjelara itd. sto uopste nije merilo kvaliteta. Izgubili ste od trenutno tima koji bolje igra, dva suta su na gol su razlog potcenjivanja Partizana i to je to. Ovoliko se nije ni Liverpul pravdao kad ga je Zvezda pobedila.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.09.2019
13:54

Zveda moze da pobedi i Liverpul i Bajern i Real i Barselonu, ali partizan nikad jer sudije i FSS joj to ne dozvoljavaju.

avatar
Le Tissier
Saturday, 28.09.2019
23:49
avatar
Comandante
Tuesday, 24.09.2019
14:44

Ubi vas Suma ko zeca!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Comandante
Tuesday, 24.09.2019
14:43

Sta ce biti sa zvezdom,RAZVALICEMO JE KAO DECIJU IGRACKU

avatar
Comandante
Tuesday, 24.09.2019
14:42

Jedina istina je da vas je Milosevic namagarcio i zavrnuo vam usi i to za duze vrijeme pa vi sad razmisljajte........................

avatar
pfc11
Tuesday, 24.09.2019
14:41

Ti si brate gospodin zaTerzica I Mrkelu.Covjek vidio da su lose odigrali derbi I Cuti.Svaka ti cas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.09.2019
19:29

Gospodin preVARa.

avatar
Comandante
Tuesday, 24.09.2019
14:39

Rastura vas Savo Milosevic u paramparcad!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Südkurve München
Tuesday, 24.09.2019
14:39

Miloje legendo

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 24.09.2019
14:25

Veliko BRAVO grande Miloje.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 24.09.2019
14:19

Slažem se ,trener je apsolutni krivac,pa makar to bio i Milojević.

avatar
deki trbic
Tuesday, 24.09.2019
14:05

Ahahahah ovaj kao Krstajic