Milojević: "Pokušaćemo da iskoristimo loš momenat u Zvezdi"

Autor: Beta Beta
utorak 11.08.2015.
16:02
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je danas da je Crvena zvezda jedan od favorita za titulu, ali da će njegovi u fudbaleri pokušati da iskoriste probleme u redovima crveno-belih i ostvare dobar rezultat u utakmici petog kola Super lige Sr

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Utakmica petog kola Super lige između Crvene zvezde i Čukaričkog igraće se sutra na stadionu Rajko Mitić od 19.00.

"Igramo protiv kandidata za titulu. Zna se dobro ko je Crvena zvezda. U poslednje vreme su u nekim svojim problemima, ali je činjenica da imaju kvalitetne igrače, dobre pojedince, stiglo je i mnogo dobrih stranaca, pobedili su na Vračaru Voždovac sa 3:2. Oni traže hemiju kroz utakmice i podižu formu", rekao je Milojević novinarima na stadionu Čukaričkog.

"Za nas je svaki meč važan. Sa takvom filozofijom igramo već neko vreme. Igra sigurno nije takva kakvu očekujem. Čukarički ima dosta prostora što se tiče poboljšanja forme. Opet, početak je prvenstva, ima da se igra još mnogo"
, dodao je on.

Milojević je rekao da očekuje zanimljivu utakmicu na stadionu Rajko Mitić i dodao da nema kadrovskih problema.

"Posebno me raduje, verovatno kao i moje igrače, da će biti prelep ambijent. Očekuje se dvadesetak hiljada što bi bilo sjajno. Utakmice između Zvezde i Čukaričkog su uvek bile zanimljive", dodao je Milojević.

Kapiten ekipe Igor Matić rekao je da je Zvezda favorit u sutrašnjoj utakmici.

"Očekuje nas derbi kola. I prošle sezone smo pokazali koliko su dinamične utakmice između Zvezde i nas. Dobrog fudbala tu ima. Ali pred nama je novi meč i svaka utakmica je sama za sebe. Što se tiče Zvezde, ne bih koristio velike reči, oni su sigurno favoriti u ovom meču. Govori se o nekoj njihovoj krizi rezultata. Možda ima krize unutar kluba, ali ja lično krizu rezultata ne vidim. Nemaju poraz u prvenstvu, osvojili su osam bodova. Sigurno da im pripada uloga favorita", rekao je Matić i dodao da ekipa gaji nade da će ostvariti dovar rezlutat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Tuesday, 11.08.2015
16:24

derbi kola je u Novom Sadu, pogedaj tabelu ako ne verujes, Maticu!

avatar
Stefan123(58 Sic)
Tuesday, 11.08.2015
16:06

Nadam se da ce mo izvuci pobjedu. Zvezda!!!