Milojević: "Pokazalo se da mogu da računam na svakog igrača"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.11.2017.
18:10
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad čačanskim Borcem da se još jednom pokazalo da može da računa na svakog pojedinca u timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvu utakmicu posle pauze izazvane obavezama reprezentacija Crvena zvezda je odigrala danas u Čačku u okviru osmine finala Kupa Srbije. Beogradski crveno-beli nastupili su u kombinovanom sastavu ali su i pored toga rutinski slavili (4:0) i obezbedili plasman dalje.

"Sigurno da sam zadovoljan, momci dobro rade, vredni su, poslušni. Ja sam malo zahtevan, malo više vičem jer mislim da mogu da daju više od onoga što daju. Još jednom se pokazalo da na svakog igrača mogu da računam. Zadovoljan sam njihovom željom, borbom i htenjem, to je poenta svega ovoga. Rezultat je samo nešto što dođe kao posledica svega", kazao je posle meča Vladan Milojević.

Trener crveno-belih morao je da izvede kombinovani sastav, a veliku olakšavajuću okolnost za njegov tim na današnjem meču predstavljalo je isključenje Miroljuba Kostića u ranoj fazi utakmice.

"Jeste sigurno. Jako je teško kada protiv nas imate deset igrača. Mi smo ti koji pokušavamo da dominiramo. Rekao sam da je Borac izuzetno dobra ekipa koja zna šta hoće, to se videlo i u prethodnim utakmicama. Međutim, taj detalj gde su ostali sa deset igrača... Pitanje je šta bi se desilo da su ostali kompletni ali nama je to olakšalo posao", zaključio je Milojević.

Sledeću takmičarsku utakmicu Crvena zvezda igra u subotu protiv Rada, dok će sledećeg četvrtka na megdan BATE Borisovu u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 59
Wednesday, 15.11.2017
19:13

Sa Srđanom Obradovićem i Majom Vujovićem u tandemu možeš i na petliće da računaš.