Milojević pohvalio ekipu, evo šta misli o Anđelkovićevom potezu

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.07.2017.
19:11
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je zadovoljan utakmicom protiv Irtiša u kojoj su njegovi fudbaleri, kako je naveo, pokazali karakter.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je igrala nerešeno 1:1 sa Irtišem u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Sve u svemu, zadovoljan sam. Nezgodan je period, put ovako, veštački teren... Bravo za moje momke jer su pokazali karakter. Ništa nije gotovo, revanš je za sedam dana i do tada ćemo imati vremena da se spremimo. Čestitao bih igračima i raduje me što fizički izgledamo sve bolje", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Pavlodaru.

Crveno-beli su vodili od 51. minuta, ali su u nadoknadi ostali bez pobede, posle penala koji je nepotrebno napravio Dušan Andjelković.

"To se dešava, takav je fudbal. Možemo da žalimo. Individualna greška koja se jednostavno desi i ne može da baci u senku igru poslednje linije, koja je u većem delu funkcionisala dosta dobro", kazao je trener Zvezde.

On je naveo da su svi znali da neće biti mnogo šansi, ali da žali što neke manje prilike nisu pretvorene u gol.

"Kontrolisali smo utakmicu, imali posed, u sistemu u kom se protivnik branio gustim blokom. Igrali smo korektno i ima mnogo prostora za napredak. Irtiš je u ful sezoni, igra konstantno i vidi se da se igrači tog kluba dosta dobro poznaju. Mi smo u timu imali dva nova igrača", rekao je Milojević.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Irtiša igraće se sledećeg četvrtka na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Thursday, 13.07.2017
23:16

Golman mlad, mozda i perspektivan ali sklon da kiksne, za neke malo jace evropske utakmice nedovoljno dobar. Stojkovic slab, bez prodora, ubacivanja, centarsuteva. Ovaj Andjelkovic sta reci, poklonio titulu Partizanu pa mu bilo malo pa sad i ovo danas. Stoperi danas onako, inace nista posebno, doduse Le Talek je super na stoperu kada se uporedi kako igra u veznom redu. Savic ima skok igru, ostalo nista posebno. Frimpong zlo i naopako. Donald odlazi, pa ne igra revans u prvom kolu pa odjedanput igra u drugom, inace slaba igra. Ovi igraci sto su dosli Pesic i Babic nisu ni fizicki spremni a kamoli nesto drugo. Ajde Jovicic je odigrao nesto, jak je i brz, nije lose. Kanga zna fudbal, ali skroz van forme. Rikardinjo nula za tri utakmice, apsolutno nista. Srnic nista, niti prodor, niti sut, niti dodavanje u tri utakmice, Milic se saplece o loptu, nidje veze sto se kaze, Boace ajde tu i tamo. Rezime cele price je KATASTROFA. Ako prodju ove u sledecem kolu sledi neko demoliranje 3-4 nula i ona stara dobra okrecemo se domacem prvenstvu, prepucavanjima sa Partizanom, prodajemo sve i dovodimo ponovo 10-15 novih igraca gorih od prethodnih.

avatar
Дадоредстар
Friday, 14.07.2017
04:31

Gulite sve si rekao na tvoju konstataciju nema šta da se doda

avatar
GlasRazuma
Thursday, 13.07.2017
23:13

Ne stvoriti sansu protiv ovih polovnjaka za 90 min i da budes zadovoljan??? Pa kako???

avatar
paok
Thursday, 13.07.2017
22:49

Nije bila neka sjajna igra ali bolje je nego protiv Maltezana. Dobicete ih lagano u Beogradu.

avatar
Teddy
Thursday, 13.07.2017
22:41

E moj Vladaneeeee,sve ono sto smo danas videli moze da bude na zadovoljstvo samo onima koji nevole Zvezdu,a jos i pominjes neki karakter,brate...

avatar
sef9
Thursday, 13.07.2017
21:16

pravi srpski mentalitet covek brani 1 0 nemoj me peglati umesto da nastavi sa ofanzivom on se povuko zato nas je i stigla kazna al mislim da ove ladnjaka prolazimo

avatar
Igornopolis
Thursday, 13.07.2017
21:36

Zvezda se nije povukla. Penal je cist user. Kazani nemaju sta da traze u bg. Puno bolje i brze su delovali s Kangom i Jovicicem u sredini. Rodic i jos jedan iskusan stoper i to je to. Partizan i Zvezda pocinju da lice na nesto. Samo napred.

avatar
goxy80kvCZ
Thursday, 13.07.2017
22:24

To sam ja pomislio kada sam video da izvodi Boacija,umesto da je izveo Kangu i ubacio Vucicevica,a Jovicica da prebaci napred na Kangino mesto i umesto Rikardinja da ubaci Adzica.Ne on se brani sa dva zadnja vezna.Da smo igrali ovako kao sto sam napisao ofanzivno sa dva napadaca s obzirom da smo vodili,oni ne bi ni stigli do sesnaesterca i ne bi bilo ni penala.Svakako su na kraju primili gol.Ko ne rizikuje ne moze ni da profitira.Kada se ti samo branis a ne napadas,jednom ce lopta da udje u mrezu.Ne kaze se dzabe napad je najbolja odbrana!!!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 13.07.2017
20:18

Milojevicu da ti imas obraza podneo bi neopozivu ostavku jer si suvise mali trener za jednu Zvezdu. Igra je bila ocajna i sramna i bilo je mucno gledati tako bednu igru.

avatar
Igornopolis
Thursday, 13.07.2017
21:40

Cisto lupetanje. Vidi se ocigledan pomak u igri s par rotacija i Kangom i Jovicicem u sredini. Milojevic zna sta radi i izvuci ce maksimum iz ove ekipe. Malo srece u zrebu i grupna faza je tu.nSrecno fkCZ.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 13.07.2017
22:08

Ne znam kakav si ti to ocigledan pomak video u igri. Pa sredina i napad su bili gori nego protiv onih Maltezana. Kanga moze biti za Zvezdu koristan samo ako sedi na klupi za rezerve ili na tribinama, a i onaj Brazilac moze damu pravi drustvo.

avatar
VrloDobar
Thursday, 13.07.2017
20:10

Nezgodan termin, vestacki teren, dug put, sijalo sunce, padala kisa,.. Irtis drugovi, Irtis. Sta ocekivati u sledecim utakmicama ako se sad ovo prodaje?

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 13.07.2017
19:36

Svaki nas trener ali svaki ima nesto da kaze kao opravdanje. I u Zvezdi i u Partizanu

avatar
Spale_22
Thursday, 13.07.2017
19:31
avatar
Dario Hubner
Thursday, 13.07.2017
19:23

Iskusan igrac od 35.godina da napravi takvu glupost,a nije mu prvi put.Ne bi vise zaigrao,nikog oko njega,on igra rukom.

avatar
Spale_22
Thursday, 13.07.2017
19:22

Nismo gledali istu tekmu!!😎