Milojević otkrio zašto ne može da računa na Babića i Pešića, oduševio ga kvartet stranaca!

Autor: Beta Beta
sreda 12.07.2017.
11:06
Izvor: Beta

Šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da su svi fudbaleri koji idu u Kazahstan spremni da igraju i da ekipa i javnost treba da prihvate da će put biti veoma naporan.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Zvezda će u četvrtak gostovati Irtišu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Svi koji putuju su spremni da igraju. Ima mnogo faktora koji će odlučiti koji ću tim izvesti. Imam maksimalno poverenje u sve igrače i ko god bude u timu, ne sumnjam da će da opravda moje poverenje. Brine me samo fizička sprema", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crveno-belima sledi naporni, višečasnovni put, koji će trajati više od sedam sati.

"Najviše se priča o tom putu koji sigurno nije lak. To je jednostavno tako i moramo to da prihvatimo. Mislim da ćemo po tom pitanju biti maksimalno spremni i ne želimo da nam misli odu u neku drugu stranu. Idemo kasno i spremaćemo se kao da se igra u našoj vremenskoj zoni. Vremenska razlika izaziva šokove u organizmu koje ne možete da kontrolišete", kazao je Milojević.

Stranci Gelor Kanga, Ričmond Boaći, Abraham Frimpong i Džon Ruis su imali problema sa vizama i bilo je upitno da li će ići u Kazahstan, ali će oni ipak biti u timu.

"Oni bi stvarno imali odiseju da su krenuli sami redovnim linijama. Mogli bi da putuju i tri dana, spremni su bili sve da prihvate. Nije bilo nezadovoljstva, prihvatili bi svaku odluku kao pravi profesionalci. To me veoma raduje jer su shvatili kakva je situacija", rekao je Milojević.

Zvezda u Kazahstan neće voditi Aleksandra Pešića i Srđana Babića, ali će putovati Branko Jovičić.

"Pešić i Babić su došli i neće putovati jer fizički nisu spremni, dok je Jovićić je u punom ritmu i došao je iz maksimalnog trenažnog procesa i kod njega nema nikakvih problema", naveo je trener crveno-belih.

On je imao samo reči hvale za Irtiš, koji je u jeku sezone i već je imao oko 20 utakmica.

"Irtiš je dobra ekipa, u vrhu kazahstanskog fudbala i u svakom trenutku zna šta hoće. Krasi ih ruski model igre, tvrdo, disciplinovano", kazao je Milojević.

Utakmica u Pavlodaru počeće u 16.00 po srednjoevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 12.07.2017
20:54

Irtis je dosta slabiji od Kairata.Irtis je 4.,a 3. je Ordabasi koji je ispao od Sirokog Brijega.Ako se dobro odigra,sigurno prolazimo i da dodje sreca u zrebu za 3.kolo

avatar
Branislav
Wednesday, 12.07.2017
13:40

Sta se desava sa tim Ruizom? Nit' zivi, nit' mre... :) Niko ne prica o njemu, ne igra ni prijateljske skoro.... Hoce li taj da konacno dobije noge iz Zvezde? Evo, tek su ga sad uzeli u usta....

avatar
Old_school
Wednesday, 12.07.2017
12:56

Najzalosnije sto mnogi nasi navijaci misle da je Kazahtanska liga losija od nase.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 12.07.2017
12:23

dovedite jos 14 stranaca

avatar
Morava032
Wednesday, 12.07.2017
11:40

Idpostaviće se kao promašaj kao u slučaju lažnog Grofa,ali nemam više snage da se kidam,ovo șto se iz Zvezde čuje,to su kokainske izjave koje normalan ne može izgovoriti.Kako te nije sramota da kažeš da ti je sporna fizička sprema,šta si radio mesec I više dana koliko si na pripremama,uz to imao I 2 zvanične utakmice,I fizička sprema još nije zadovoljavajuća?!?! Zatim,put nijeopravdanje,kako klubovi iz Rusije u, domaćem prvenstvu lete po 5,6 sati na gostovanja,a na kraju krajeva isti put I njih čeka za sedam dana...Zatim,Milojević je još dan pisle Florijane počeo da traži alibi sa izjavom daa ne, zna mnogo o Irtišu osim da je reč o bogatom klubu koji dosta ulaže?!?!Evo,sad da ti odgovorim,taj irtiš je po kvalitetu peti klub u Kazahstanu,imaš 7 puta skuplji tim I opet zentaš jer znaš da nemaš kvalitet....Doveli smo 7 pojačanja koja će se aklimatizovati I fizički spremiti za peto kolo prvenstva,haos...Jedino je još ostalo da nas kao Grof obraduješ svojim vanserijskim taktičkim umećem,tima Telek na štoperu (ili uopšte u 11),ili opet kurvinjska igra sa jednim napačem,Ruiz...nek nam je Bog u pomoći

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 12.07.2017
20:56

Nazalost Le Talek je bolji kao stoper od Frimponga i Savica

avatar
Markic85
Wednesday, 12.07.2017
11:30

Toliko su dobri da nisu ni u prva tri... moramo pokazati ko je Crvena Zvezda I to jos u Pavlodaru sutra .

avatar
Wednesday, 12.07.2017
12:46

Tako je bre. Čuj dobri su...Pa alo bre, hoćete da igramo LE sa Evropskim velikanima ili ne? E pa ako hoćete, onda ove divlje kazahstance, moramo da nabijemo, nema izgovora!!!

avatar
Branislav
Wednesday, 12.07.2017
13:42

Da, ali nismo ni mi neko ko bi mogao da preti i da sa sigurnoscu pripise sebi prolazak u naredno kolo....