Milojević otkrio šta je sa Garsijom!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
22:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mnogi su ga očekivali večeras u timu posle dve propuštene utakmice...

EPA/PETER SCHNEIDER
EPA/PETER SCHNEIDER

Povezane vesti

I treću uzastopnu utakmicu u domaćem prvenstvu, Crvena zvezda je odirala bez Matea Garsije u sastavu.

Podsetimo, Argentinac je propustio derbi protiv Partizana, potom gostovanje Voždovcu, ali i večerašnji duel sa Mačvom na ''Marakani'', koji je Zvezda dobila sa 3:1.

Naravno, navijači su ostali u dilemi da li će odlični fudbaler biti spreman za utorak i meč sa Olimpijakosom, a posle pobede nad mačvom trener Vladan Milojević je tu dilemu otklonio.

''Postojala je mogućnost da odigra ovaj meč, ali nisam želeo da rizikujem. Mateo je zdrav, trenira sa ekipom, i ako se ne desi neka nepredviđena situacija, igraće protiv Olimpijakosa.

Marin i Boaći su takođe spremni, ali zbog pravila sa strancima nisu mogli da nastupaju u ovom meču, dok Pavkov ima malu povredu koju vuče već duže vreme, ali mislim da će i on biti spreman za utorak'', izjavio je Milojević.

Kada je u pitanju sama utakmica, Milojević je izrazio zadovoljstvo zbog atmosfere na sadionu, kao i zbo igre njegovog tima u prvom poluvremenu.

''Čestitam igračima oba tima na dobroj igri koju su prikazali i pohvalio bih navijače na sjajnom ambijentu. Odigrali smo kvalitetno prvo poluvreme i to me raduje. Ne znam šta se dogodilo u nastavku, ali me zabrinjava to što prikazujemo dobru igru tokom većeg dela meča i onda samo stanemo. Moraću da nađem rešenje za taj problem.

Mačva je na meč izašla dosta agresivno, sa dva napadača, ali mi to nismo iskoristili na pravi način. Nedostajao nam je Marin kao glavni igrač u organizaciji, ali to nije opravdanje. Zbog prevencije sam morao da izvedem Rodića iz igre, pa smo kombinovali u odbrani i primili gol iz naivne greške. Poželeo bih ekipi Mačve puno sreće u nastavku prvenstva'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
23:34

Nisu sa dva napadača izašli agresivno nego otvoreno, a to je velika razlika. Nakon onakvog prvog poluvremena obeju ekipa sigurno je bila prelepa kvota da mačva dobije drugo poluvreme, ipak tim zvezde košta preko 30M €, a to ni LŠ ne može da isplati.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 28.09.2019
22:51

Nemože igrač nikada ući u formu neigrajući i odmarajući se,naprotiv,forma i snaga se stiču treningom i igranjem utakmica.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 28.09.2019
23:13
avatar
riquelme
Saturday, 28.09.2019
23:55

Yato su ga i upropastili sa ovih 33567 stranaca . Snaga se nabudzi na primpremama a kardio se dobija na utakmicama. Verujem mu na rec ali sve vise mislim da nije on bio u formi u kojoj se prica da jeste. @ ozbiljne utakmice i nestao na 2 nedelje.