Milojević otkrio kakva je situacija sa Frimpongom i Rikardinjom

Autor: Pavle Knežević
sreda 11.10.2017.
20:29
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde bio je zadovoljan nastupom svoje ekipe u kup pobedi nad vranjskim Dinamom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan nastupom svog tima u kupu, pohvalio je nastup vranjskog Dinama pred beogradskom publikom, ali nije mogao da kaže koliko će pauzirati povređeni igrači.

"Mislim da smo zasluženo pobedili, ne bih ništa više pričao o utakmici. Probali smo da izrotiramo ekipu i pružimo šansu onima koji su manje igrači. Jako sam zadovoljan profesionalnim odnosom prema igri. To me raduje", rekao je Milojević novinarima.

Zvezda je večeras pobedila 5:0 i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije.

"Rezultat je takav kakav je, ali moram da priznam da me Dinamo prijatno iznenadio. Hoće da izađe, hoće da igra fudbal. Bili su odvažni na 'Marakani', zasluženo su prvi. Želim da tamo ostanu i da se sledeće godine vidimo u Super ligi. Vranje to svakako zaslužuje. Mi se okrećemo utakmici u subotu, prema Mačvi. Videćemo kakva je situacija", rekao je Milojević.

Rikardinjo je na samom početku utakmice doživeo distorziju zgloba, dok je u finišu meča Frimpong pao i udario glavom, a posle meča mu je konstatovan potres mozga.

"Videćemo kakva je situacija posle detaljnog lekarskog pregleda. Igrače bih voleo da vidim već sutra na treningu, ali videćemo kakva je situacija. Ja im želim brz oporavak jer mi je njihovo zdravlje najvažnije", rekao je Milojević.

Večeras je priliku od početka dobio 16-godišnji Ivan Ilić.

"On je Zvezdino dete i odigrao je zrelo i kvalitetno na velikoj sceni", rekao je Milojević.

Trener Dinama Dragan Antić priznao je, naravno zasluženu pobedu Zvezde, ali je imao nekoliko zamerki.

"Vidi se velika razlika u kvalitetu, ali primili smo naivne golove. Primili smo iz naših greški golove u 44. i 45. minutu. Nervirala me poneka sudijska odluka, recimo imamo čist penal, pa onda u kontri 5:0. Ali, sve čestitke Zvezdi, zasluženo su pobedili i ubedljivo su najbolja ekipa u ligi. Volim Zvezdu i želim joj da ostane u Evropi", rekao je Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke