Milojević oduševljen u Vranju, ovako nešto dugo nije video!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
16:09
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Više razloga za zadovoljstvo ima trener Crvene zvezde posle današnjeg meča.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Zvezda je danas izborila plasman u osminu finala Kupa Srbije, savladala je Dinamo u Vranju sa 2:0, ali ono što je posebno impresioniralo trenera Vladana Milojevića jeste atmosfera na stadionu, kao i gostoprimstvo od strane domaćina.

Svoje utiske izneo je odmah po završetku utakmice, za TV Arena Sport.

''Mislim da je zasluženo, diktirali smo tempo. Postoje neke stvari koje smo probali na treningu, želimo da igramo malo drugačije,  neki igrači sa manjom minutažom su dobili šansu, ali mogu da kažem da sam zadovoljan njihovim odnosom.

Čestitao bih igračima Dinama na fer i korektnoj igri, ali moram da napomenem da je ambijent bio prelep. Skoro nisam doživeo ovako nešto.

Pohvalio bih i Vranje kao grad i ove divne navijače. Znam da im nije lako, da igraju u Surdulici, ali za gostoprimstvo čista desetka. Baš su dali primer svima nama kako treba da se ponaša domaćin. Još jednom, veliko hvala'', istakao je Milojević.

Radmilo Jovanović, koji je danas umesto Dragana Antića vodio ekipu Dinama sa klupe, delimično je zadovoljan, ali ono mnogo važnije tek očekuje njegovu ekipu.

''Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Mlađi igrači kojima smo danas dali šansu, delom su ispunili očekivanja, delom nisu. Zvezdi želim da daleko dogura u Ligi šampiona, a nas očekuje utakmica sa Bačkom, iz koje nam bodovi mnogo znače'', poručio je Jovanović i pozvao navijače da u većem broju dođu i u Surdulicu, gde je Dinamo domaćin u Superligi.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.10.2018
22:39

Bilo gde u Srbiji kad dodje Zvezda to je praznik fudbala u celom okruzenju.