Milojević: "Očekujem mnogo veću strast za pobedom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.07.2018.
20:53
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa danas nije bila onakva kakvu želi i da od svojih fudbalera očekuje mnogo veću strast za pobedom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zvezda je igrala nerešeno bez golova sa Spartaks Jurmalom u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, a nisam ni prezadovoljan. Nije to Zvezda koju ja hoću i koju sanjam. Ne bih o nekim stvarima, treba da radimo i popravimo ih. Očekujem mnogo veću strast za pobedom. Fudbal je igra strasti, želje i motiva. Kada nemaš, moraš da ga nađeš", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Rigi.

"Nije onako kako smo planirali. Idemo dalje, prva je utakmica. Treba da se spremimo, treniramo, radimo i budemo bolji u revanšu", kazao je Milojević.

On je bio nervozan tokom utakmice, a istakao je da ne voli anarhiju.

"Ponesu vas emocije. Ima mnogo razloga. Neke stvari nam nisu polazile za nogom. Analiziraćemo zbog čega, ali puno toga nismo radili kako je trebalo. Ne volim anarhiju, neko sam ko voli da se drži dogovora bilo kakav da je. Ne volim kad se iskače iz nečega", rekao je Milojević.

Dodao je da je njegova ekipa žarko želela pobedu i da ne bi bilo nepravedno kako god utakmica drugačije da se završila.

Milojević je naveo da je njegova ekipa imala mnogo šansi protiv ekipe koja se "jako branila" i koja osim posle one greške pred kraj utakmice nije imala šuteve na gol.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Spartaksa igra se 17. jula na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan89
Wednesday, 11.07.2018
21:35

Mene brine ovaj Ebesilio ako sam dobro napisao... Bas deluje kao da nema neku zelju za igrom... Ben polako preuzima ulogu vodje u napadu