Milojević o prelaznom roku u Zvezdi - Ima li problema oko Luke Adžića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.01.2018.
11:15
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Utisak je da je zimski prelazni rok na Marakani znatno mirniji nego što se očekivalo posle odličnih rezultata crveno-belih na evropskoj sceni. Ipak, trener Milojević ima dosta razloga za zadovoljstvo.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Interesovanje za najbolje Zvezdine fudbalere nije izostalo, spekulacija je bilo dosta, ali klub iz Ljutice Bogdana ove zime nije imao nijednu značajniju prodaju. Bar za sada...

Očekivao se odlazak trojice stranaca kojima na leto ističu ugovori, Kange, Le Taleka i kapitena Donalda, ali se ni to nije desilo i sva trojica će najverovatnije i na proleće biti na raspolaganju šefu stručnog štaba.

S druge strane, ekipa Vladana Milojevića pojačana je dolaskom El Fardua Bena iz Olimpijakosa, kao i levog beka Stefana Hajdina iz subotičkog Spartaka, pa Zvezdin strateg ima širok izbor igrača za prolećni deo sezone.

Teško je svima dati šansu u takvoj konkurenciji, pa se proteklih dana pominjalo i navodno nezadovoljstvo mladog Luke Adžića svojim statusom u timu, sudeći bar po rečima njegovog menadžera. U razgovoru za današnji ''Žurnal'', Vladanu Milojeviću je bilo postavljeno pitanje i na tu temu, ali on je samo kratko uzvratio.

''Bez komentara sam na tu temu'', istakao je Milojević.

On će u finišu priprema svakako morati da skraćuje spisak igrača na koje računa, velika gužva je i u napadu, ali i u veznom redu. To Milojevića ne brine, naprotiv, veliko mu je zadovoljstvo što je takva situacija.

''Nikad dosta dobrih igrača. Fudbal čini i konkurencija, momci daju sve od sebe na treninzima i ja sam zadovoljan.

Imamo kontra situciju nego letos. Svaki trener je najsrećniji kada ima igrače koje poznaje, naviknute na režim rada i koji poznaju zahteve.

Prelazni rok je živa stvar, ljudi iz klba ga ode na najbolji način, imam poverenje u sportskog direktora Mitra Mrkelu. Fokusiran sam na teren, vodimo računa da planski radimo, to je sigurno'',
zaključio je Milojević.

Podsetimo, Zvezda danas od 13 časova igra prvu kontrolnu utakmicu, protiv ekipe Grafičara, uz direktan prenos na Zvezdinom YouTube kanalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 25.01.2018
04:45

Ima mesta za svakog koji VOLI Zvezdu. Dobice Luka sansu. Ako ostanu stranci, otici ce Srnic ili Milic. Ako i ne ode niko, sledece sezone igrace sigurno.

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 24.01.2018
16:53

Luka sine ne moj da slušaš nikoga. Dali si ti mozda umislio u svojoj glavi da si bolji fudbaler od ovih starijih što su u prvom planu? Prijatelju razmisli malo. Da he stvarno tako sada bi igrao u nekom jačem klubu i vredeo 50 miliona. Čemu žurba? Dali je iti jedan igrač koji je otišao iz zvezde mlad nezadovoljan napravio ista od sebe ili stvorio karijeru? Nije niti jedan niti će ikad. Čemu žurba? Dete ti si jos mlad, i da ostaneš u zvezdi još 5 godina i dalje ces biti mlad. Nigde nećeš da napredujes koliko možeš da napredujes za sada u zvezdi. Ne brini doći će tvoje vreme. Strpi se ne slušaj druge, koliko god mislio da te vike shvati oni više vole tvog pare, svakako zbog toga te i vode radi profita. Ali ti gledaj sebe to ti je najpametnije. Nemoj da se kajem posle kao sve jedan sto je slušao druge fo sada. Veruj mi tvoje vreme tek dolazi. Godinu dana će proći dok trepnes a to može da odluči tvoj dalji tok napretka. Budi pametan Uživaj u životu dok još možeš ako odeš sad sve to gubiš. Slušaj šta ti stariji kaže jer mi smo učili na greškama. Strpljen spasen što bi rekli.

avatar
indija durot
Wednesday, 24.01.2018
13:56

Adzicu ne slusaj ljude oko sebe inace ces proci kao onaj filip jankovic npr...mani se menadzera i treniraj kao nikad kako sa timom tako i individualno..Zasto pozajmica u neki od timova superlige ne dolazi u obzir..pa nisi ti adzicu vec izgradjeno ime pa da ti je pozajmica ispod ponosa,sta vise ja mislim da je pozajmica najbolje resenje,npr u vozdovac..P.S.jos si niko i nista da bi preko menadzera vrsio pritisak na klub da ti se minutaza obezbedi..Na kraju krajeva ima talenata pa slobodno idi,nisi ni prvi ni poslednji koji se ovako upropastio