Milojević o napornom ritmu, ali i o atmosferi u srpskom fudbalu

Autor: Pavle Knežević
utorak 28.11.2017.
12:30
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde govorio je o meču sa Radnikom, ali trenutna situacija nije mogla da se zaobiđe.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda dočekuje Radnik samo tri dana posle teškog meča sa Čukaričkim. Vladan Milojević govorio je novinarima o tom meču, ali i o teškom ritmu, povredama i ratu saopštenjima.

"Igramo sa ekipom koja dolazi iz negativnog rezultata iz prošlog kola. U svakom slučaju, pored treninga oporavka juče danas popodne ćemo znati više o pripremi utakmice, da bismo videli kakva je situacija. Nisam siguran na koga ću moću da računam.

Radnik zna na terenu šta hoće u svakom trenutku, imaju svoj sistem rada i igre. Imaju mladih i iskusnih igrača, predvođeni iskusnim dobrim trenerom Simom koji radi dobar posao. To je stabilni prvoligaš i ja očekujem tešku utakmicu, kao što su i sve utakmice kod nas. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu
", rekao je Milojević novinarima.

Radnik je u prošlom kolu izgubio kod kuće od Napretka 3:2, dok je Zvezda posle preokreta pobedila Čukarički 2:1. Milojević je pozvao navijače da pomognu, jer je ekipi potrebna pomoć.

"Jako je teško igrati u ovom ritmu, na svaka tri dana. Mi smo spremni i uradićemo sve da budemo maksimalno spremni za sutrašnju utakmicu", rekao je Milojević.

Zvezda i Partizan su ponovo počeli rat saopštenjima, kako to utiče na ekipu.

"Ja sam trener i gledam da moju ekipu spremim maksimalno na terenu. Da je teško, teško je, da se ne ponavljamo, ali mi smo profesionalci i moramo da se tako ponašamo", rekao je trener Zvezde.

On nije želeo da komentariše zahtev Partizana da derbi sude strane sudije. Zvezda je posle prošlog kola uvećala predost na tabeli na šest bodova.

"Mi gledamo svoje dvorište, mislim da svako drugo razmišljanje nije dobro i ne bih voleo da ulazim u bilo koja druga razmišljanja. Gledam da popravimo našu igru. Nemamo mnogo vremena, ni rada, jer je akcenat više bačen na oporavak igrača. Trudimo se da se maksimalno pripremimo za svaku utakmicu", rekao je Milojević.

On je kazao da je Branko Jovičić "jako blizu" povratka na teren, ali da ne zna da li će to biti u sutrašnjoj utakmici ili u narednoj. Rikardinjo se vratio trenažnom procesu, tako da će trener uskoro imati kompletan sastav na raspolaganju.

Zvezdaška javnost očekuje debi u seniorskom timu Dejana Joveljića, napadača koji je skrenuo pažnju na sebe igrama u juniorskoj ligi.

"Sigurno da mi svi u Zvezdi očekujemo to. Ja hoću da stavim u vatru i mlade igrače. Videćemo za Joveljića, svi u klubu i svi prvotimci očekujemo njegov debi za prvi tim. Videćemo kakva je kadrovska situacija", odgovorio je Milojević.

Zvezdu sledeće nedelje čeka ključni meč sa Kelnom u Ligi Evrope, a sedam dana posle toga sledi "večiti" derbi, pa su trenera pitali da li će kombinovati sastav.

"Ima mnogo vremena do Kelna, čekaju nas dve utakmice koje su najvažnije. Mada, u fudbalu nikad nema dovoljno vremena. U tempu igranja utakmica na svaka tri dana mnogo vremena provodim i sa igračima, da vidim kako se oni osećaju, jer svaki igrač najbolje poznaje svoje telo. Videćemo. Nadam se da neću imati manjak igrača na raspolaganju", rekao je Milojević.

A da li vam se igrači žale na umor?

"Oni meni ne smeju da se žale, oni moraju da shvate da je to njihov način života i da su se za to opredelili. Ako vam to smeta, onda treba da menjate profesiju", rekao je Milojević uz osmeh.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 66
Tuesday, 28.11.2017
17:59

Jak ritam i Zvezda ahahahaha

avatar
Al(a)din
Tuesday, 28.11.2017
14:07

Ne znam kako, ali imam neki osecaj da ce Joveljic igrati poslednjih 10-tak minuta i da ce zabiti gol

avatar
ddr16
Tuesday, 28.11.2017
13:45

bolje da cesce prenosite izjave milojevica i djukica nego prepucavanja vodecih ljudi,da im se manje daje medijske paznje ne bi ni pisali tolika saopstenja...

avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 28.11.2017
14:09

Kad Terzic i Vuletic krenu o fudbalu i postenju sve postane jako smesno a i glupo.

avatar
Povratak kralja 66
Tuesday, 28.11.2017
18:00

Najbolje da puste Zvezdine golove da mislimo kako samo Zvezda daje golove, možda nas ubede u ovo što Zvezda glumi.

avatar
ddr16
Tuesday, 28.11.2017
14:52

zato im ne treba davati ovoliki prostor u medijima i onda bi se valjda smirili