Milojević: "Nisu ispravni aršini, ojačaće nas odluka UEFA"

Autor: Pavle Knežević
subota 11.08.2018.
12:27
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde smatra da je Crvena zvezda nepravedno kažnjena dve utakmice bez navijača.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra od 19.00 igra "evropsku" utakmicu protiv Spartaka, a nepunih 48 sati kasnije ide u Slovačku na revanš meč kvalifikacija protiv Spartaka iz Trnave u Ligi šampiona. Vladan Milojević kaže da je to sada realnost njegove ekipe, a o Subotičanima je imao samo reči hvale.

"Dolazi nam još jedna ekipa u nizu koja je prošle godine izborila izlazak u Evropu. Spartak jako dobro predstavlja Srbiju u ovim kvalifikacijama. Želim i ovako javno da im čestitam na izuzetnim rezultatima u Evropi. To je jako dobra ekipa, koja je od prošle godine pokazala kontinuitet. Ima dobre igrače, dobrog trenera, ekipa koju krasi kolektiv. Od srca im želim sve najbolje u Evropi. Ne zaboravite da nijednu utakmicu u Evropi nije igrao kod kuće. Dobar protivnik i zasluženo je tu gde jeste", rekao je Vladan Milojević.

Trener Milojević će očigledno kombinovati sastav jer ga za samo dva dana očekuje duel protiv Spartaka iz Trnave.

"Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, videćemo u kom ćemo sastavu izaći. Imam sve igrače na raspolaganju, nemamo problema. Imamo današnji trening, tako da ćemo da vidimo ko će biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Ali, ko god se nađe, zaslužio je i sa tim sam dosta zadovoljan. Milić je van stroja, ali ni tu nije neka drastična povreda, tako da mislim da ćemo ga imati jako brzo", istakao je trener Crvene zvezde.

Koliko će se kazna UEFA negativno odraziti na trenera Milojevića i igrače, kao i ceo kolektiv?

"Mislim da to može samo da nas ojača. Sigurno će klub da uradi sve sa strane žalbenog dela. Ono što smo očekivali je jednu utakmicu, ali dve utakmice je prestrogo...možda bi aršin UEFA mogao da bude drugačiji, to je moje lično mišljenje. Videli ste na ostalim utakmicama šta se radilo. Navijači Sparte ušli bukvalno do centra pre nego što su ih vratili, pa videćemo šta će da bude. Nisu aršini baš ispravni, ali nije moje da pričam o tome. Ako bude smanjena kazna, super. Ako ne, prihvatićemo je kakva jeste. Kazna samo treba da nas ojača, mi ćemo da budemo koncentrisani samo na igru, na ostalo ne može da utiče", rekao je Milojević.

Kafu je stigao u Crvenu zvezdu, a pitanje je kada će debitovati u dresu našeg najtrofejnijeg tima.

"Videćemo i koji je stepen njegove pripreme, ali mislim da je prošao kompletne pripreme sa Bordoom. Kada se bude pojavio na treningu, videćemo. Njega smo želeli, pojačanje koje će pojačati konkurenciju", rekao je on.

Veliki je problem za Crvenu zvezdu činjenica da nema mnogo vremena za pripremu utakmice protiv Spartaka iz Trnave jer ona dolazi samo dva dana nakon ove utakmice sa Subotičanima.

"Najiskrenije, ja o tome ne razmišljam. To je naša svakodnevnica, mislim da malo drugačije funkcionišemo treneri i igrači. Neki put vam se dešava da idete od nedelje do nedelje, nekad od dana do dana. Jako je teško praviti mikro-cikluse. Pokušavamo da napravimo najbolji mogući način. Ali, da ima neka šema, kao što je nekad bilo, toga jednostavno više nema. Igraju se non-stop utakmice. Sutra u 20.45 završavamo utakmicu, imaćemo manje od 48 sati da prespavamo da odletimo i odigramo novu utakmicu. Jednostavno, ne razmišljamo o tome. Možda je i lakše kada ne razmišljam", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Sunday, 12.08.2018
13:53

da mi prodjemo trnavu pa ce uefa da ga dudla

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 12.08.2018
00:00

Милојевићу није исправно ни понашање наших навијача. Ми уместо да будемо паметнији од њих и да им не дамо разлог да нас казне ми идемо мечки на рупу. Није УЕФА крива што наши навијачи не слушају детаљна упозорења пре сваке утакмице.

avatar
Апис
Saturday, 11.08.2018
15:16

Само чекам 17. август када се буде расправљало о ПАОК-у (транспарент о Македонији) и о Штурму (,,крвави судија"). Састав УЕФА-ине дисциплинске комисије:
ПРЕДСЕДНИК:
Др Томас Партл (АУСТРИЈА)
ЧЛАНОВИ:
Сандор Берзи (МАЂАРСКА)
Ханс Лоренз (НЕМАЧКА)
Џекс Атинен (ШВАЈЦАРСКА)
Џол Вулф (ЛУКСЕМБУРГ)
Томас Гоа (АНДОРА)
Жоао Леал (ПОРТУГАЛ)
Кепа Ларумбе (ШПАНИЈА)
Рудолф Репка (ЧЕШКА)
Џим Хансен (ДАНСКА)

avatar
maksonmar
Saturday, 11.08.2018
13:12

Da se nadovezem momci i treneru svaka cast, nece ni gostima biti svejedno na praznom stadionu nisu ni oni navikli da igraju u toj atmosferi... samo hrabro niste losiji od Salcburga, u dve utakmice idemo na dve pobede i tacka

avatar
maksonmar
Saturday, 11.08.2018
13:06

Eto valjda je svima sada jasno ko treba a ko ne treba da bude na stadionu. Izbog normalnih navijaca, a i zbog kluba. Pa eto neka uprava sad napravi strategiju za ubuduce kad je jasno ko je to ko samo steti Zvezdi. Nije tesko samo treba imati volje, zakon je tu.

avatar
indosrbija
Saturday, 11.08.2018
12:35

Nas klark kent.

avatar
Michael Tadic
Saturday, 11.08.2018
12:30

ne lupetaj, sacica budala upropastila 2 utakmice , niko ne sme iz kluba da pisne,nego uefa nam kriva,nije nego

avatar
~Posejdon~
Saturday, 11.08.2018
14:34

Niko nije rekao da nam je uefa kriva nego da je nepravedna. Za sve ostalo si upravu osim za ovo "ne lupetaj". Ovaj covek je zasluzio naklon do poda a ti tako. C c c c....mozda si i ti iz te sačice!?