Milojević: "Ništa nije vrednije od utakmice s Radom"

Autor: Pavle Knežević
petak 17.11.2017.
12:52
Izvor: Sportske.net

Prioriteti za trenera Zvezde se znaju - najvažnija je prve sledeća utakmica.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da ništa nije važnije za njegov tim od utakmice sa Radom u 17. kolu Super lige. Njegovi igrači moraju da budu apsolutno koncentrisani.

Zvezda je u sredu pobedila Borac u kupu i tako je započela seriju od devet utakmica do kraja jesenjeg dela prvenstva, u kome će igrati na svaka tri dana. Posle toga, u četvrtak, sledi odlučujuća utakmica protiv BATE Borisova za zimu u Evropi.

"Ništa nije vrednije od utakmice sa Radom. Igrači su toga svesni, samo o tome razmišljaju. To nam je najvažnija utakmica, ima vremena do one posle", jasno i decidirano kaže trener Zvezde.

Uz njegovu dobro poznatu devizu, po kojoj crveno-beli igraju od juna.

"U fudbalu je uvek najvažnija ona sledeća. Možemo da pričamo o nekoj utakmici samo ako je kraj sezone, finale. U ovom trenutku je jedini ispravni način da se razmišlja samo o Radu. Svako drugačije razmišljanje nije dobro", kaže trener.

Zvezda ima 14 pobeda, remi i poraz, dok rad ima samo tri pobede, dva remija i 11 poraza. Uprkos tome, trener iskazuje poštovanje prema rivalu.

"Rad je pokazao zavidan nivo kvaliteta. Oni imaju svoju politiku i uvek su opredeljeni na njihovu omladinsku školu. Dosta igrača je poteklo odande koji danas predstavljaju velike igrače u Evropi. Njima normalno pomažu iskusni igrači iz Srbije i povratnici iz inostranstva.

Vodi ih Slađan Nikolić, koji je dugo godina tamo i to se vidi po njihovoj igri i filozofiji. Utakmica neće biti ni malo laka, kao što nijedna nije laka. Bez preterivanja i kurtoazije, radi se o dobrom klubu koji zna šta hoće
", rekao je Milojević.

On zna šta njegovi igrači treba da rade, sad kada je tim u ciljnoj ravnini.

"Treba da budemo apsolutno koncentrisani na tu utakmicu. Interesuje nas samo Rad. Nekih kadrovskih problema za sada nemamo. Priključili se Radonjić i Krstičić. Nadam se da su okej. Posle treninga ćemo videti na koje igrače možemo da računamo za sutra", rekao je Milojević.

Utakmica se igra od 16 sati, a ulazak za sve koji imaju Zvezdin šal je besplatan. Pre toga, u 14.45 održaće se ceremonija otkrivanja spomenika Rajku Mitiću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 17.11.2017
16:31

Kakav trener, kakav Gospodin, kakav smeker, kakav Zvezdas, kakva Srbenda je ovaj Joze Murinjo Milojevic.

avatar
Nedeljko Panic
Friday, 17.11.2017
22:44

Kakva si ti ?
Milojevic je dobar trener, to nije sporno, al ti srbin "BOZE SACUVAJ.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 18.11.2017
10:39

U Srbiji Srbin se pise sa velikim pocetnim slovom.

avatar
Al(a)din
Friday, 17.11.2017
14:01

Samo napred majstori