Milojević: "Nikoga ne smemo olako da shvatimo"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.06.2017.
13:41
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da nije imao posebene želje na žrebu za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda svoju evropsku odiseju u novoj sezoni počinje na domaćem terenu 29. juna, a žrebom u Nionu odlučeno je da će za rivala imati Florijanu sa Malte.

To znači da će drugu sezonu za redom na startu evropskih kvalifikacija crveno-beli ukrstiti sa Maltežanima, o kojima više možete da pročitate OVDE!

"Imam informacije da se radi o italijanskom vlasniku, načuo sam i da im je trener Italijan. Gaje taj italijanski stil, sigurno je da neće biti lako", prva je reakcija Vladana Milojevića.

Strateg Crvene zvezde kazao nam je i da nije imao nekog protivnika koga je previše želeo, istakavši da su sve to ekipe sličnog kvaliteta i da je Crvena zvezda favorit protiv Maltežana.

"Sve su to slična imena, nikoga nismo posebno želeli. Ne bih da obećavam, to nam je najmanje potrebno, maksimalno ćemo se spremiti i u današnjem fudbalu morate poštovati svakoga", rekao je Milojević.

Prošlosezonsko iskustvo sa Malte i okršaji sa La Valetom dovoljno su upozorenje zbog čega Milojević ističe da nema potcenjivanja rivala.

"Mi jesmo Crvena zvezda, ali nikoga ne smemo olako da shvatimo, danas svi igraju fudbal", rekao je on.

Već oko 14.30 crveno-beli će saznati ko će im biti potencijalni rivali u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke