Milojević nije video snimak, Inđija nije zaslužila poraz...

Autor: Pavle Knežević
subota 14.09.2019.
20:45
Izvor: Sportske.net

Vrlo kratko o prvom penalu za njegov tim.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je pobedila Inđiju posle dva penala svirana u poslednjih pet minuta, a njen trener Vladan Milojević priznao je posle meča da polako gubi strpljenje za pojedine igrače.

"Složiću se da morate da uđete u utakmicu", odgovorio je Milojević na konstataciju novinara da je njegov tim delovao bezopasno.

Ali, šta je razlog?

"Glupo bi bilo da kažem da smo potcenili Inđiju, ali ona parola 'lako ćemo'...ima toga, borim se sa tim. Iskren da budem, strpljiv sam i pojedincima dajem šansu, ali mom strpljenju polako počinje da curi vreme. Jako je teško igrati u Zvezdi, kad dobiješ šansu, jako je teško da iskoristiš, a moraš, treba da odigraš minute koje dobiješ, a to je ono što mi jako smeta. Treba da izvučemo debele pouke iz ove utakmice", rekao je Milojević.

Prvi Zvezdin penal je dosuđen iako je prekršaj napravljen van kaznenog prostora, što se videlo na snimku, ali Milojević je samo kratko rekao da nije gledao snimak.

O samoj utakmici...

"Čestitam igračima Inđije i mojim igračima. Eto, pobedili smo, dobili smo tri boda i da je Inđija pobedila ili da je bilo nerešeno bilo bi zasluženo. Potrošili smo celo prvo poluvreme. Inđija igra jako lep i jako fin fudbal, čak sa jako dobrim rotacijama, apsolutno se nismo prilagodili.

Apsolutno ništa nismo uradili od onoga šta samo pripremali. Bezvoljnost umesto da nađemo rešenja. Probali smo u drugom poluvremenu da bacimo sve karte, apsolutno smo se kockali, Inđija je imala dve kontre i priliku da ode na 2:0. Stala je loptica na našu stranu, ali da kažem da Srđa (Srđan Blagojević, trener Inđije) jako dobro radi i pravi dobar posao.

Ima dosta igrača u Inđiji koje sam trenirao i znam da su dobri. Ja ne znam da li nam se ovo vratilo ili će nam se vratiti, a njima će se sigurno vratiti. Uživao sam u jednoj ekipi kao što je Inđija stoji na terenu, kako igra. Srki, sine, samo nastavi da radiš ovako posao, sve će to biti kako treba. Ja mogu da kažem da mi je drago mi je i za njega i za srpski fudbal što stvari idu ovako", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.09.2019
04:13

Vidiš da je u derbiju lopta prešla gol liniju celim obimom sa 70 metara, a ne vidiš da je metar van kaznenog prostora sa 30 metara. Supermiloja pošto nije uspeo da ga svoji igrači slušaju počeo je da diriguje i protivničkim "ajde, ajde" prilikom vraćanje lopte u igru.,,koja je to bahatost. Supermiloja je gospodin čovek izašao pred gardom, eeej srpskom gardom sa naočarima za sunce iznad čela. Znate li vi šta je srpska garda, kada se poteže za njom, znate li vi za kulturu. Vajni trener već duže vreme nije zadovoljan nekim igračima, dovedena mu pojačanja i opet nije zadovoljan. Pa kupite mu nove igrače da bar Inđiju može pošteno da pobedi. Helsinki protiv njegove zvezde izgleda kao Barselona.

avatar
REVØLT
Sunday, 15.09.2019
00:44

Ni drugi mozda nije bio.

avatar
Patriota bre
Sunday, 15.09.2019
00:11

Pozdrav iz Indjije... Da nije tužno bilo bi. Al ajde, Srbija je to,.. Najgore od svega je što volim oba kluba.. Zar mora ovako?

avatar
canak
Saturday, 14.09.2019
22:29

Sta da se vrati da kada vas nema nikde dobijete penal sramota,treba da ligu igrate vi cig..i,radnicki, radnik i vojvodina sramota sramota sramota

avatar
carbone
Saturday, 14.09.2019
22:23

Penal nije bio kod prvog gola,greska sudije..Indjija se dobro branila i zasluzila bod

avatar
Comandante
Saturday, 14.09.2019
21:58

Sta kaze nisam gledao snimak,pa sta jadnice ima da gledas snimak kad si to mogao da vidis i sa klupe na kojoj sedis a kao vidi sve kad je neki zvezdin igrac oboren u kaznenom prostoru,tad sve vidi i protestvuje protiv sudijske odluke.

avatar
Dača
Saturday, 14.09.2019
23:38

Sad nije video ali je na derbiju supermenskim pogledom video gol iako to ni video analiza nije mogla tačno da utvrdi.

avatar
Real Only
Sunday, 15.09.2019
06:33
avatar
Comandante
Saturday, 14.09.2019
21:55

Ceo svet je upoznao Srbiju gledajuci kako zvezda pobedjuje uz pomoc sudija!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Real Only
Saturday, 14.09.2019
20:50

Najvise mi je zao igraca Indjije. Bas me zanima kako se oni osecaju kad su se borili kao lavovi i ja im na tome cestitam. Mi smo ionako znali da titulu ne smemo da osvojimo.

avatar
Ton4i
Sunday, 15.09.2019
13:13

Ma ja se o njima ne bi puno brinuo,nazalost.Ali najjace,Srki sine..tuzno do bola.

avatar
Gogi-11
Sunday, 15.09.2019
14:56

Sta se bunite onda ako ne smete