Milojević: "Ne plašimo se Domžala"

Autor: Beta Beta
sreda 01.07.2015.
20:36
Izvor: Beta

Strateg Čukaričkog Vladan Milojević prepustio je Domžalama ulogu favorita u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za LE ali je poručio da njegova ekipa nema čega da se plaši.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je u sredu da se njegova ekipa ne plaši protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, iako je naveo da je Domžale favorit.

"Radujem se ovom duelu, mislim da smo apsolutno spremni da se suprotstavimo jednom jako dobrom rivalu. Poštujemo Domžale, ali nemamo razloga da se plašimo. Spremamo se najbolje moguće, trudićemo se da igramo svoju igru. Daćemo sve od sebe", rekao je Milojević.

Čukarički će u četvrtak gostovati Domžalama u prvoj utakmici prvog kola kvalifkacija za Ligu Evrope. Srpski klub će biti oslabljen neigranjem Obenga Regana, koji je u nedelju operisan zbog kožne infekcije, dok je nastup Nikole Stojiljkovića još neizvestan zbog povrede.

"Stojiljković trenira i videćemo da li će da nastupi, još nisam odlučio", kazao je Milojević.

Strateg "Brđana" istakao je da je Domžale favorit u predstojećem dvomeču.

"Domžale je izuzetno ozbiljan protivnik, to je klub koji je među prva tri u Sloveniji, klub koji u novijoj istoriji ima dve titule. Taj tim je dve godine na okupu. To je pokazatelj koliko je to ozbiljan klub", kazao je Milojević.

Trener ekipe sa Banovog brda je dodao da je zadovoljan pojačanjima, kao i to da ne razmišlja mnogo o eventualnim odlascima.

"Mi smo na početku prelaznog roka. U ovom trenutku računam na sve igrače, oni su na zemlji i maksimalno rade. Sve ostalo je na klubu, da se za njih donese prava odluka. Takve stvari u jednoj meri utiču na ekipu, ali to je sastavni deo sporta, to se svima događa", rekao je Milojević.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da će se njegova ekipa potruditi da prođe u narednu rundu kvalifikacija.

"Upoznali smo se sa kvalitetima protivnika. Čeka nas teška i neizvesna utakmica protiv čvrste, dobro organizovane ekipe. Imamo svoje ambicije, nade i želje i potrudićemo se da iz dvomeča izađemo kao pobednici. Realno, Domžale je u prednosti i favorit je", rekao je Matić.

Prva utakmica između Domžala i Čukaričkog počeće sutra u 20.00 u Sloveniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke