Milojević: "Ne menjamo kurs, spreman sam na rizik"

Autor: Beta Beta
utorak 24.10.2017.
14:33
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri moraju da ignorišu bol i umor, kao i da neće menjati kurs uprkos gustom rasporedu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda će u sredu igrati protiv Spartaka u zaostaloj utakmici devetog kola Super lige Srbije.

"Igrači su svesni da moraju da ignorišu bol i umor. Moraćemo da idemo i šta nam Bog da. Imamo vrlo malo vremena za pripremu, a čeka nas teška i dobra utakmica. Imamo svoj kurs i nećemo ga menjati", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Vladan Milojević je kazao da još ne zna ko će igrati na toj utakmici.

"Situacija nije baš sjajna, ali još ćemo videti kakva je zapravo. U svakom slučaju, na teren će istrčati 11 najboljih igrača. Četiri ili pet igrača je bilo na snimanju posle poslednje utakmice. Nisam baš srećan jer moraju da igraju neki koje sam hteo da sačuvam. To je moj rizik i spreman sam da ga preuzmem, iako će možda kasnije biti posledica", kazao je Milojević.

Prethodna utakmica protiv Mladosti izazvala je mnogo pažnje, a u Zvezdi su bili nezadovoljni grubom igrom te ekipe, ali i u prethodnim utakmicama u srpskom prvenstvu.

"Neću se vraćati na prethodnu utakmicu. Imam svoje mišljenje i znam šta bih rekao, ali ne želim jer šta god kažete, ovde se protumači sasvim drugačije", naveo je trener Zvezde.

On je rekao da je očekivao gust raspored u kakvom se Crvena zvezda nalazi u jesenjem delu sezone.

"Ne pravim dugoročne planove, ne volim to, već kratkoročne. Generalno, to je bila cena nečega što vam donose ova takmičenja, kada igrate na tri koloseka. Zamislite još i reprezentativce, Ričmonda Boaćija koji putuje, menja vremenske zone, Filip Stojković, dete igra non stop. Nemamo mnogo vremena za odmor. Kada je pauza oni igraju za reprezentaciju", dodao je.

Po njegovim rečima, takva situacija je "samo jedno veliko iskustvo" za igrače, da shvate šta je profesionalizam i odricanje.

Takođe, naveo je da su veliki evropski klubovi u prednosti.

"Arsenal ima više od 50 licenciranih igrača za Ligu Evrope. Oni kao u hokeju imaju tri postave. To je tako, moramo da se prilagođavamo", rekao je trener Zvezde.

Milojević je rekao da je naredni protivni Spartak veoma dobra ekipa i "hit" ove sezone.

"Spartak je hit ove sezone sa sjajnim rezultatima i dobrom igrom. Nije to slučajnost jer imaju veoma dobrog trenera. Dobro ga poznajem, perspektivan je i dobar trener. Upakovao je ozbiljnu i dobru ekipicu koja u svakom trenutku zna šta radi na terenu. To pokazuju rezultati", rekao je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igraće se u sredu u 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Tuesday, 24.10.2017
20:13

Због овог човека тј. Господина мораћу да променим ник.

avatar
indija durot
Tuesday, 24.10.2017
18:52

Postovanje za ovog coveka.

avatar
sef9
Tuesday, 24.10.2017
17:08

ocemo novu pobedu ali mora to mnogo bolje od one utakmice sa mladosti

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 24.10.2017
15:04

Sa Milojem i nama sve se moze pmozi nam i ti Boze.

avatar
Tuesday, 24.10.2017
14:36

Izdržaćemo sve! Samo napred!