Milojević: "Ne menjamo kurs, momci su pametni"

Autor: Beta Beta
utorak 13.03.2018.
15:04
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da bi voleo da njegovi fudbaleri pobeđuju u svakoj utakmici, ali da to nije lako, kao i da ga ne brine forma napadača, već to što ekipa prima golove u finišu utakmica.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda će u sredu od 15.30 u Šapcu igrati protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije.

"Teško je takmičenje, sve ekipe su dobre. Voleli bismo da možemo da pobedimo svaku utakmicu, ali dešavaju se stvari. Razgovarali smo i nemam šta da dodam. Tako je to u fudbalu, kao i u životu. Kad ne igrate dobro, pobeđujete, i onda se stvari ne gledaju već ostaje samo ukus pobede. Kada ne pobedite, nije kako treba naizgled. Ne menjamo kurs, momci su pametni", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Utakmica dolazi posle remija u prvenstvu Srbije sa Napretkom. Milojević je naveo da ga ne brine loša forma napadača, već više to što ekipa prima golove pred kraj mečeva.

"Uvek morate da radite. Ne igrate sami, imate faktor protivnika. Istina je da sve ekipe u drugom delu sezone mnogo jače nego u prvom. Ciljna je ravnina. Drugi deo je kao kada okrenete peščanik, vreme ističe. Ne mislim da su napadači zaboravili da daju gol. Nisam srećan kada primamo golove, nisam srećan posebno kada ih primate u poslednjim minutima, to ne sme da se dešava. Probaćemo to da ispravimo", kazao je Milojević.

On je dodao da veruje da se u prethodnom periodu desilo sve što je trebalo da se desi.

"Dva poslednja gola smo primali u poslednjim minutima. Napredak je imao dve šanse, Voždovac samo jednu. Šta je fudbal? Fudbal je to da smo mi imali dve 'mrtve' šanse u Moskvi. Da smo dali bar jedan gol, sada bismo pričali sasvim drugu priču. Verujem da je tako trebalo da se desi. Na nama je da vredno treniramo i radimo", rekao je trener Zvezde.

Po njegovim rečima, Crvena zvezda u svakoj utakmici želi da igra najbolje moguće i pobedi.

Trener crveno-belih je naveo da se u narednom protivniku Mačvi vidi se "pečat dobrog rada" i ima poštovanje svih iz Crvene zvezde.

Macva Sabac
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

"To je dobra, disciplinovana ekipa, koja u svakom trenutku zna šta hoće. Jedna od retkih koja nije menjala sastav. Mačva se posle mnogo, mnogo godina nalazi tamo gde i pripada, u eliti", dodao je Milojević.

On je naveo da očekuje mnogo navijača Crvene zvezde u Šapcu, da pomognu i "nose ekipu" tokom cele utakmice.

Milojević je rekao da Zvezda u prvom delu sezone nije imala problema sa povredama i da je imao na raspolaganju ceo sastav, ali da je došao period kada se situacija promenila i da "sa tim mora da se nosi".

Dodao je da protiv Mačve neće rizikovati sa igračima poput Bena i Vujadina Savića ako "bude postojao bilo kakav rizik" i da će "osluškivati" svoj lekarski tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grey Wolf
Tuesday, 13.03.2018
23:46

Osporavali ga ili ne, Kanga puno fali, imao je taj završni pas, otvarao po širini i dubini, imao i šut. Jedna pobeda sa 3+ golova bi dobrodošla za samopouzdanje. Napred Zvezda!

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 13.03.2018
23:11

Много нам недостаје Боаћи. Пешић се лоше сналази у улози шпица. Много је бољи по боку.

avatar
sef9
Tuesday, 13.03.2018
20:51

napasti od prvog minuta i jedan savet za miloja - dati malom joveljicu sansu od prvog minuta a pesica preseliti na krilo il na klupu